Haberler

Manchester Cityli İlkay Gündoğan, Memleketindeki Hastaya Yatak Hediye Etti

Güncelleme:

İngiliz devi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, memleketi Dursunbey'de yatağa bağımlı hastaya, otomatik hasta yatağı hediye etti. İlkay, Dortmund'dan 27 milyon euroya transfer olmuştu.

Dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, memleketinde ve Türkiye'nin birçok noktasına yardım elini uzatmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen futbolcu, yeni yılda memleketi Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde yatağa bağımlı olarak yaşayan 64 yaşındaki Bayram Duray'a otomatik hasta yatağı hediye etti.

ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALMADI

Dursunbey'e bağlı kırsal Güğü mahallesinde ikamet eden Duray'ın, Orman kesimi esnasında üzerine ağaç devrildiği ve bu kazanın ardından bacağının ve belinin kırıldığı öğrenildi. Duray'ın bu kaza sonrası göz damarlarının da zarar gördüğü öğrenilirken, yıllardan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşadığı ve kör kaldığı bildirildi. Eşi'nin güçlükle baktığı Bayram Duray'ın bu durumunu tespit eden Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, İlkay Gündoğan'ın Babası İrfan Gündoğan ile konuyu paylaştı. Bu paylaşıma duyarsız kalmayan Gündoğan ailesi Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile otomatik hasta yatağını Duray ailesine hediye etti. Yatağın kurulumunun ardından İlkay Gündoğan ve Babası İrfan Gündoğan'a teşekkür eden Bayram Duray hayatının geri kalan kısmını daha rahat şartlarda sürdüreceği için mutlu olduğunu belirtti.

ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ VERDİ

İlkay Gündoğan memleketi Dursunbey'in ardından ise Batman Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi öğrencilerine de spor malzemesi desteğinde bulundu. Okula yeni atanan Beden Eğitimi Öğretmeni Gökan Koç'un yardım talebini geri çevirmeyen İlkay Gündoğan, okula; top, forma, tenis masası ve tenis takımlarından oluşan hediyeleri göndererek gönülleri bir kez daha kazandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlkay Gündoğan Dursunbey Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur?
Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

500

Yorumlar (13)

Aman Allahım ne büyük yardım:

Devede kulak bile değil poffffffff insan bunu haber yaptırmaya utanir

9
20
yanıtYanıtla
ADANALI:

ÖPDE BAŞINA KOY İNSANIN ANASI BABASINA BEDAVA BİRŞEY VERMİYOR BU DEVİRDE

yanıt4
yanıt0
Allah kabul etsin:

hayırın gizlisi makbul lakin hayrı teşvik için açıktan da yapılabilir. hükmünü verecek Allah,

22
3
yanıtYanıtla
Derviş Emmi:

Devede kulak yaptığı. . . Ronaldo gibi milyonlarını bağışlasın da ''adamsın'' diyelim.

8
16
yanıtYanıtla
as:

bugüne kadar senin dünyada bir çakılı çivin bile yok. Oy üzden adaım hasta etme

yanıt1
yanıt1
dursunbvey:

karanlığa küfür edeceğinize bir mumda siz yakın.

7
0
yanıtYanıtla
Fedai:

Dursunbey ilkayla zaten gurur duyuyor ama bu haber olmamış gereksiz

6
1
yanıtYanıtla
yücel:

sen mi sağlığını riske atıp top peşinde koşarak para kazanıyorsun ! utan yazdıklarından.

4
0
yanıtYanıtla
EŞREF:

Alman bozuntusu. . . Türk haini.

0
4
yanıtYanıtla
mahluk eşref:

kes lan sesini mahluakt seni adamın değerini mi bilecektin çok iyi yapmış. burda doğup büyüen bi kürt başka bi ülkeyi seçse ananın namı gbi vızoldarsın. O yüzden almanyayı iyiki seçmiş çünkü almanya bizden herkonuda ğstğn

yanıt3
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title