Haberler

    UEFA Avrupa Ligi'nde Tarihi Gece! Red Bull Salzburg ile Red Bull Leipzig...

    UEFA Avrupa Ligi ilginç bir geceye sahne olacak. Red Bull şirketinin sahibi olduğu Leipzig ve Salzburg ekipleri bu akşam mücadele edecek.

    Ufuk Aslan (Skorer Dış Haberler)

    UEFA Avrupa Ligi bu akşam tarihi bir ana tanıklık edecek. Avusturyalı enerji içeceği devi Red Bull'un sahibi ve sponsoru olduğu biri Almanya Bundesliga'da diğeri Avusturya'da mücadele eden Red Bull Salzburg ile Red Bull Leipzig bu akşam saat 22: 00'de B Grubu maçında Red Bull Arena'da karşı karşıya gelecek.

    UEFA, sezon öncesi incelemesi neticesinde, iki takımın Şampiyonlar Ligi mevzuatlarını ihlal etmedikleri gerekçesiyle organizasyonda yer almasına karar vermişti. UEFA kuralları gereği ise, mülkiyet bağı olan kulüplerden sadece birinin UEFA kulüp organizasyonlarında mücadele etmesine izin veriliyor.
    Transfermarkt verilerine göre Red Bull Salzburg'un güncel piyasa değeri 103.4 milyon euro iken, Red Bull Leipzig'in değeri ise 316 milyon Euro. Salzburg ve Leipzig dışında Celtic ve Rosenborg'un da bulunduğu gruptan hangi Red Bull ekibinin bir üst tura çıkacağı ya da iki takımın birden çıkma ihtimali de merak konusu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Bakmadan Geçme

    Burçlara göre doğal taş nedir? Hangi burç hangi doğal taşı kullanmalı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
    Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

    Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title