Haberler

Stüdyo karanlığa gömüldü! Galatasaray maçında yaşananlar sonrası canlı yayında Müge Anlı'ya olay çağrı

Güncelleme:

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Sivasspor-Galatasaray mücadelesinde ev sahibi ekibin attığı golün iptal edilmesine tepkiler sürüyor. Sivas'ta bir spor programı yapımcısı, karanlık stüdyoda başladığı yayında Müge Anlı'dan yardım isteyerek verilen karara isyan etti. Diğer yandan yapımcı, bölgenin sevilen aşıklarından Aşık Kaptani'yi programına konuk aldı. Aşık, sazının teline vurup, "Futbolumuzu katleden hakemlerden davacıyız" isimli türküsünü okudu.

Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Sivas spor, 52. dakikada Fredrik Ulvestad ile gol buldu. Maçın hakemi Erkan Özdamar oyunu durdurarak yaptığı VAR incelemesi sonrası golü iptal etti. Ancak golün neden iptal edildiği belirtilmedi. Yaşanan durumfutbol kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

STÜDYOYU KARARTTILAR

Sivaslı spor programı yapımcısı Abdullah Yiğit, Vizyon58 TV ekranlarından ilginç bir protestoya imza attı. Yiğit her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği programının açılışını karanlık stüdyoya yaptı. Yiğit karanlıktaki programına, "Bugün stüdyomuz karanlık ama Türk futbolu kadar karanlık değil. Biz stüdyomuzu Türk futbolunun aydınlığı için kararttık. Biz bu stüdyoyu Türk futboluna aydınlığın gelmesi için kararttık. Biz bu stüdyoyu daha şeffaf bir Türk futbolu için kararttık. Dört gün önce Sivas'ta Türk futbol tarihinde belki de bir ilk yaşandı. Sivasspor'un attığı gol iptal edildi ve buna bir gerekçe gösterilemedi. Dört gündür Türk spor kamuoyu bu sorunun cevabını arıyor. Sivasspor'un golü neden iptal edildi? Hiç kimse buna bir cevap bulamıyor. Stüdyomuzdaki karanlık Türk futbolu kadar karanlık değildir" sözleriyle başladı.

Türk televizyonları bunu da gördü! İptal edilen gol için ekranı karartıp Müge Anlı'dan yardım istedi

MÜGE ANLI'DAN DESTEK İSTEDİLER

Yiğit ayrıca programında Müge Anlı'ya seslenerek, golün neden iptal edildiğinin bulunması için yardım istedi. Anlı'ya seslenen Yiğit, "Biz Vizyon58 televizyonu olarak, Sivaslılar olarak buradan program yapımcısı Müge Anlı'ya bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu gol neden iptal edildi bunun bulunmasını istiyoruz. Çünkü kendisi bugüne kadar birçok faili meçhulü ortaya çıkarttı. Bu yönüyle isim yaptı, bu yönüyle biliniyor. Zaman zaman emniyetin bile açıklamakta güçlük çektiği olayları aydınlığa kavuşturuyor. Tek çare olarak tüm Sivaslılar olarak Müge Anlı'dan bu esrarengiz olayın, nizami bu golün neden iptal edildiği bulmasını istiyoruz, rica ediyoruz" dedi.

Türk televizyonları bunu da gördü! İptal edilen gol için ekranı karartıp Müge Anlı'dan yardım istedi

GÖNDERME YAPARAK TÜRKÜ OKUDULAR

Spor programındaki tepkiler bunlarla da bitmedi. Yiğit programında bölgenin sevilen aşıklarından Aşık Kaptani'yi konuk etti. Kaptani programda sazının teline vurup, "Futbolumuzu katleden hakemlerden davacıyız" isimli türküsünü okudu.

Türk televizyonları bunu da gördü! İptal edilen gol için ekranı karartıp Müge Anlı'dan yardım istedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Müge Anlı Sivasspor Sivas Spor Spor Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi! Beşiktaş-Trabzonspor ZTK finali hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek? Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne?
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500

Yorumlar (2)

Dr.Kimbel:

Müge anlı FIFA Ba?kanımı oldu haberimiz yok

9
1
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Güzel ÇAkmışlar cincona lafı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title