Haberler

Trabzonspor'da Gündem Ertuğrul Sağlam

Güncelleme:

Trabzonspor, takımın performansı nedeniyle kulübü yeni hoca aramaya başladı. Yönetim, anlaşmaları halinde Yanal'ı gönderip Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getirecek.

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın koltuğu sallanırken yerine düşünülen ilk isim Ertuğrul Sağlam oldu.

Camia içerisinde "Avrupa ve Kupa'dan elendik. Ligde de durumumuz pek iç açıcı değil. Deplasman dönüşlerinde takımın yanında olan değil Bodrum'a tatile giden bir hocamız var" baskılarıyla karşı karşıya gelen Hacıosmanoğlu'nun son yaşanan bir olaydan sonra kritik bir karar alıp Ersun hocayla yolları ayırabileceği belirtildi.

YANAL'A GENEL MENAJER FIRÇASI!

Takımın aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası eleştirilen Ersun Yanal'ın Genel Menajer, Serhat Altıncı ile çalışmak istememesi kulübü karıştırdı. Ersun Yanal, oyuncularına "Serhat Altıncı artık bizimle olmayacak" ifadeleri kullanırken bunu duyan başkan Hacıosmanoğlu'nun Yanal'ın bu davranışını sert bir dille eleştirdiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun "Serhat'ın bizim için verdiği emekler ortada. Benimle konuşmadan oyunculara böyle açıklamalarda bulunamazsın" dediği ve Yanal'a oldukça sinirlendiği gelen bilgiler arasında.

GÜNDEMDEKİ İLK İSİM ERTUĞRUL SAĞLAM

Başkan Hacıosmanoğlu'nun Ersun Yanal'la geniş çaplı bir toplantı yapacağı öğrenilirken ikilinin anlaşması halinde Yönetimin Yanal'ın ayrılığına izin vermesi bekleniyor. Tazminatı nedeniyle Ersun Yanal'ın kendi isteğiyle ayrılmasına sıcak bakılırken olası ayrılık sonrası gündeme gelecek ilk teknik direktör futbolcu izlemek için Güney Afrika turuna çıkan Ertuğrul Sağlam olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bodrum Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (43)

mert yakınmobilWeb@haberler.com:

Morinho gelse olmaz bu hainlik sizde varken beter olun...

8
9
yanıtYanıtla
RIZA GÜNAYDIN:

TRABZON hakkında boş konuşanlar kendi şehrinize bakında gelin cizre ve amed miş la kimsiniz daha yeni adam yerine konulmaya başlandınız. TRABZONSPORUN tarihine bakın biz lekesiz şampiyonlukların beşindeyiz sizin gibi azizin köpeği olmanın değil

6
3
yanıtYanıtla
SARIYERLIMobil-ANDROID:

memleket olarak trabzonluyum ama FENERBAHCEYİ tutuyorum Benim gibi trabzonlu olupda FENERBAHCEYİ tutan cok İNŞALLAH Trabzon kümeye düşerde karadeniz takimi fazlalasir nefret ediyorum trabzondan

3
6
yanıtYanıtla
kral61Mobil-ANDROID:

heyttt trabzonum uma laf edeni yakarummm ulennn

3
4
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

Aziz Yıldırım adamdan anlıyor. şampiyon yapsada acımadı koydu kapıya.

7
0
yanıtYanıtla
kenanMobil-ANDROID:

mert arkadasim trabzon sehrinden neden hoslanmiyorsun sana birseymi yapti 1 milyon nufuss futbolu karistirma o tamamen siyasi olay oldu ama sehiri neden azina aliyosun zorun ne

4
2
yanıtYanıtla
Ultra Ts.Mobil-ANDROID:

en buyuk Trabzonspor anladinizmi? sikebahceciler..butun sampiyonlulariniz hileli..adam satin alma..rusvet..insallah siz beter olursinuz..fiski sikebahceler..korkun TS geleyuuur..savulun uleeenn

1
5
yanıtYanıtla
Irfan eMobil-IOS:

Trabzon delikanliligin ana vatanidir slm güzel insanlar slm KARADENIZ

3
2
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Beter olsunlar hamsiler

0
5
yanıtYanıtla
Mustafa tütünciMobil-IOS:

Yıllardır trabzonun şapiyoluğu çalınıyor nasıl olsun şapiyon 4büyüğün en büyüğü

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title