Haberler

Sıla Şahin İsyan Etti: Ailem Razı Olduktan Sonra Kimseyi İlgilendirmez

Güncelleme:

Çıplak fotoğraflarıyla ve İlkay Gündoğan'la yaşadığı aşkla adını duyuran Sıla Şahin, hakkında yapılan "Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin?" şeklindeki eleştirilere sert yanıt verdi.

Borussia Dortmund ve Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan'ın eski sevgilisi model ve oyuncu Sıla Şahin, hakkında yapılan "Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin" şeklindeki eleştirilere sert yanıt verdi.

"TÜRKİYE'DE KADINLARA YER VERİLMİYOR"

Şimdilerde Hannover 96'nın kalecisi Samuel Radlinger ile birlikte olan Sıla Şahin, Almanya'da başarılı olmasının sebebini anlattı. " Türkiye'de bazı kadınlara bir yere gelebilmeleri için yer verilmiyor." diyen Şahin, "Bu çok üzücü bir durum. Almanya'da yaşayarak kendi özgürlüğümü kazanarak bulunduğum noktaya geldim." ifadelerini kullandı.

"AİLEM RAZI OLDUKTAN SONRA KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt veren Sıla, "Orada bile 'Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin? Sen çok özgürsün' diye tepkiler aldım. Bu hayat benim, ailem razı olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez." şeklinde konuştu.

PODYUMDAN SAHAYA İNMİŞTİ

Dünyaca ünlü erkek dergsi Playboy'un Almanya baskısında yer alan çıplak fotoğraflarıyla tanınan fotomodel ve aktrist Sıla Şahin, Kadınlar Futbol 1. Lig 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen yakın arkadaşı Filiz Koç'un antrenmanını ziyaret etmişti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Sıla Şahin Türkiye Almanya Cinsellik Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (26)

KAPTAN:

Benim bildiğim soyunarak değil dini kullanıp birde bir iki çocuk becerdin mi tamam kendine güzel bir yer bulursun Almanya daki kızla uğraşmaktansa karamana bakalım arkadaşlar

16
10
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Sen öyle mi yer buldun?

yanıt7
yanıt2
firdevs:

çok önemli yere gelmiş gibi anlatıyor sanki dünya starı alt tarafı . . . . . . . . . Salak Türklüğü ne karıştırıyorsun

18
1
yanıtYanıtla
iyi düşün:

sıla müslümansan Allahım seni ıslahetsin bu dünyanın depde beleri geçici kalıcı olacağın yere düzgün bir şekilde gidemezsen vay haline son pişmanlık fayda vermiyor birde müslüman bir kadının gayri müslüm biri ile evlenmesi uygundeğil

12
3
yanıtYanıtla
Tanzanya fatihi:

Vermenin almanin milleti olmaz nokta

13
1
yanıtYanıtla
canan:

ne Türkü alaman bu, alaman. . . yıldızı, yazık. . .

12
2
yanıtYanıtla
mahmut:

almaynada çıplak gezince biryere geliyorsun değilmi, geldiğin yer bizim için ne onuda biliyorsun sanırım, sana anca almanlar tamam der zaten, zavallı asimilie olmuş canlı. . .

13
1
yanıtYanıtla
erki:

Ya Yunan olmuşsun ya Türk, farkin olmadıktan sonra. . .

12
1
yanıtYanıtla
hiç bilmez:

kız da bu zihniyet olduktan sonra mal onun ister ona verir isterse çalıya takar yırtar kim karışır

10
3
yanıtYanıtla
ahmet:

ailen paranın peşinde umurlarında değilsn

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title