Haberler

Siirt Belediyesi, yeni spor parkı inşa ediyor

Güncelleme:

Siirt Belediyesi, vatandaşların spor faaliyetlerini artırmak için kentte yeni bir spor parkı daha kazandıracak. Siirt merkez Barış Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi ve Yüzme Havuzu arkasında inşa edilen spor parkında; 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet tenis kortu, 1 adet kapalı spor salonu, 2 adet soyunma ve dinlenme odaları ile 4 bin 950 metrekarelik yeşil alanın yer alacak.

Siirt Belediyesi, vatandaşların spor faaliyetlerini artırmak için kentte yeni bir spor parkı daha kazandıracak.

Siirt Belediyesi, vatandaşların sporu hayatlarının bir parçası konumuna getirebilmeleri, bireylerin erken yaşlardan itibaren sporla tanışmaları sağlamak ile birlikte kentin spor yaşamına değer katmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiriyor ve kente yeni spor alanları kazandırıyor.

Bu çerçevede, Siirt merkez Barış Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi ve Yüzme Havuzu arkasında Siirt Belediyesine ait 12 bin 752 metrekarelik alanda, spor parkı inşa ediliyor. İnşa edilen spor parkında; 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet tenis kortu, 1 adet kapalı spor salonu, 2 adet soyunma ve dinlenme odaları ile 4 bin 950 metrekarelik yeşil alanın yer alacağı belirtildi.

Siirt spor parkı tamamlandığında futbol, basketbol, tenis branşları ve kapalı spor salonuyla kentteki sporculara hizmet verecek. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Siirt Belediyesi Basketbol Futbol Tenis Siirt Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title