Haberler

Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 Yendi

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Avusturya'yı Arda ve Hakan'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

A Milli Takımımız hazırlık karşılaşmasında Ernst Happel'de konuk olduğu Avusturya'yı 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 yendi ve 2015'te başlayan yenilmezlik serisini 2016'da da sürdürmüş oldu.

Millilerimiz 10. dakikada gole yaklaşırken sol kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Hakan Çalhanoğlu geçti. Hakan'ın uzak direk dibine gönderdiği topa Mehmet Topal dokunamayınca top doğrudan auta gitti. Bu ataktan 2 dakika Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu şutunu çekti fakat kaleci Ramazan Özcan direk dibinden topu kornere çeldi.

JUNUZOVIC PERDEYİ AÇTI, HAKAN CEVAP VERDİ

Avusturya 22. dakikada Junuzovic ile Millilerimiz karşısında 1-0 öne geçti. Ay-Yıldızlılarımız 43. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun frkik golüyle karşılaşmada beraberliği yakaldı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Avusturya 47. dakikada Arnnavutovic ile kalemizde etkili oludu ancak golcü isim topu auta attı.

ARDA SKORU BELİRLEDİ

Arda Turan karşılaşmanın 56. dakikasında Avusturya kelcisi Ramazan Özcan'ın yaptığı büyük hatayı affetmedi ve ceza sahasının dışından klas bir vuruşla Millilerimizi 1-0 geri duruma düştüğü maçta 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Arda Turan bu golle 89. A Milli Takım maçında 18. golünü kaydettmiş oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyundaki üstünlüğünü kaybetmeyen Ay-Yıldızlılarımız İsveç'ten sonra Avusturya'yı yendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ramazan Özcan Mehmet Topal Avusturya Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (24)

Misafir:

“Ey Türk Oğuz Beyleri! Bu sözümü iyi işitin! Üstten gök çökmedikçe, alttan yer delinmedikçe biliniz ki, Türk milleti, Türk yurdu, Türk devleti, Türk töresi bozulmaz. Ey ölümsüz Türk milleti! Kendine dön! Milletin adı sanı yok olmasın diye, Türk milleti için, gece gündüz uyumadım, gündüzleri oturmadım. Kardeşim Kül Tigin ile ölesiye çalıştım. Birleşen milleti dağıtmadım. Türk Kağan Ötükende oturursa, Türk yurdunda sıkıntı olmaz. Ben Ötükende oturarak tek başına yurdu idare ettim. Çinlilerin değer

58
6
yanıtYanıtla
ayaz:

Nu ne ictiyse aynisindan bende istiyorum :))))

yanıt2
yanıt0
DR:

beyne oksijen giden ana arterler tıkalı sanırım

yanıt0
yanıt14
AR,,,,,,,:

GÖNÜLDEN DUALARIMIZLADA KAZANDIK. . . .

6
9
yanıtYanıtla
demokrat:

ne bombası be . . kandırmayalım kendimizi . . adamlar oynayarak attılar . . biz ise 1 duran top diğeri ise kalecilerinin hediye ettiği bedava golle galip geldik . . böyle galibiyete BOMBA GİBİYİZ diyenin futbol aklından şüphe ederim

12
3
yanıtYanıtla
KIZILELMA:

TÜRKLERDEN KURTULAMAZSIN VİYANA

10
4
yanıtYanıtla
ZAZA:

TÜRKLERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

8
5
yanıtYanıtla
Ercan Öztürk Mobil-IOS:

Helal size Aslan'lar

7
6
yanıtYanıtla
cem tuna:

Milli Takımımızın başarıları daim olsun Tebrik Ederim. Ancak O Üniforma nedir? Avusturya Milli Takımı Kendi Bayrağında bulunan renkleri giymiş. Bizim Bayrağımızda Turkuaz rengi mi var?

11
0
yanıtYanıtla
RVP:

Bir forvet sıkıntısı var iki golde orta saha oyuncusundan geldi fernandao olsaydı bu maçta 4-5 gol gelird, olsun iyi yendik hep beraber TÜRKİYE

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title