Haberler

Mersin'de 2 Bin Sporcu 15 Temmuz Şehitleri Anısına Yarıştı

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 16 branşta 2 bin sporcunun katılımıyla 15 Temmuz müsabakaları düzenlendi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 16 branşta 2 bin sporcunun katılımıyla 15 Temmuz müsabakaları düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması amacı ve 'Gençler Asla Unutmaz' sloganıyla Türkiye genelinde etkinlikler düzenledi. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de atletizm, atıcılık, bocce, basketbol, cimnastik, güreş, futbol, hentbol, karate, masa tenisi, okçuluk, satranç, taekwondo, voleybol, yelken ve wushu branşlarında 2 bin sporcunun katılımıyla yarışmalar düzenledi. Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Burada konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Türk milletinin tarih boyunca destanlar yazdığını söyledi. Bu destanlardan birisini de 15 Temmuz'da yazdığını kaydeden Güneş, "Türk milleti bu destanı kime karşı yazmıştır, bu ülkeye işgal etmeye kalkışan hain FETÖ terör örgütüne karşı büyük bir karşı duruşla yazmıştır. Türk halkı gençleriyle birlikte topyekun meydanlarda FETÖ terör örgütü mensuplarına karşı durmasını bilmiş ve bu sayede büyük bir destan yazmıştır. Bu hainlikler biz bu topraklarda olduğumuz sürece hiç bir zaman bitmeyecek bunu unutmayın. Bugün bunları FETÖ hainleri, PKK hainleri yarın başka isimlerle tekrar karşımıza çıkacaklardır. Çünkü bizler Anadolu topraklarında ve Türk, İslam dünyasının lider ülkesi olduğumuz sürece bu oyunlar maalesef üzerimizde sürekli oynanacaktır. Bundan dolayı hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekiyor. Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız arkadaşlar düsturumuz bu. Tabi ki Rabbim inşallah nasip eder sizler de uluslararası arenada ülkemizin şanını temsil edeceksiniz. Şunu hiçbir zaman unutmayın, her vuruşunuz her hamleniz bu millet ve şanlı bayrağımız için olsun. Gözünüzün önüne yaşadığımız o hain geceyi getirin ve müsabakalara bu şekilde çıkın sizlerden tek isteğimiz budur. Müsabakaların hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum. Sonuçta kazananda, kaybeden de olacak ama bugün burada olmamızın tek sebebi 15 Temmuz, birlik ve beraberlik için buradayız. Kazanan sizlersiniz, kazanan bizleriz ve kazanan mutlaka ve mutlaka Türk milleti olacaktır. Hepinize saygılar sunuyor başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara katılım belgesi, madalya ve kupaları verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Güneş Türkiye Mersin Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

title