Haberler

Ali Koç'tan "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi?" sorusuna net yanıt

Güncelleme:

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinin iptal edilmesiyle ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan ve tüm bu yaşananlardan TFF'yi sorumlu tutan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi?" diye soruldu. Koç bu soruya, "TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir canlı yayında "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi?" sorusuna, "TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor" şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Atatürk pankart ve tişörtlerine izin verilmemesi nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finalinin iptal edilmesiyle ilgili canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Başkan, tüm bu yaşananlardan TFF'yi sorumlu tuttu.

"TFF BAŞKANI İSTİFA ETMELİDİR"

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Ali Koç'a TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi? şeklinde bir soru yöneltildi. Koç bu soruya, "TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor" şeklinde yanıt verdi.

İşte Koç'un Büyükekşi hakkındaki açıklamaları;

"Biz dünyanın en büyük spor kulüplerinden biriyiz. 3 kulüp Cumhuriyetten önce kurulmuş kulüpler, genç Cumhuriyette sporu yayması istenmiş kulüpler. Sayın Başkanın yüzüne söyledim, bu konu bizim için hassas dedim. Biz 3 Temmuz'u yaşamış camiayız. Yarın bir gün akrabanız üzerinden baskı yapılabilir. Rekabeti etkileyebilir endişesinden dolayı söylüyorum dedim. Muhtemelen siz yine başkan olursunuz, belki çıkışımızdan dolayı aile ferdiniz rahatlar. Ama sonra ben insanların niyetine bakarım. Yapısal sorunlarla ilk yıl mücadele etti. İyi niyetle mücadele etti. Tekrar seçildi, sonra yavaş yavaş sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Çok zikzak yapılıyor. TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor. Federasyon başkanımız ne yazık ki son 3 ayda özellikle olduğu yerden hiç istenmediği noktaya geldi futbol açısından. Bu olayda hiçbir dahli yokmuş gibi davranmaları."

"FEDERASYON SORUMLULUĞU ÜSTÜNDEN ATMAYA ÇALIŞIYOR"

Suudi Arabistan'daki maça dakikalar kala Atatürk pankart ve tişörlerine izin verilmemesinin TFF'nin sorumluluğunda olduğunu belirten Koç, "Biz şunu istedik, ayın 2'sinde, biz de işin dibine inmek istiyoruz. Büyük bir fiyasko oldu. Bu nasıl oldu? Bunun dibine inmek istiyoruz. Protokol var, kulüpler dayatmaya çalıştı diye federasyonun sorumluluğu üstünden atması için kurgulandığı bir senaryo bu" ifadelerini kullandı.

"SORUMLULUK FEDERASYON'DA"

Yaşananlardan TFF'yi sorumlu tutan Koç, "Ömer Çelik Bey çok güzel konuşmuş. 'Burada planlama hatası yapılmış' demiş. Sonuna kadar haklı. Belki de hiç planlama yapılmamış. Sorumluluk net olarak Federasyon'da" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Büyükekşi Suudi Arabistan Süper Kupa Fenerbahçe Ali Koç Gündem Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Murat Şengezer:

Ali Koç muhteşem bir kisilik

44
64
yanıtYanıtla
Necati Nejdet:

İstifa etmemişmiydi ki

19
20
yanıtYanıtla
onder zengin:

Akp nin en büyük oyunu nabız yoklamadır

yanıt4
yanıt8
Alperen:

Ali koç her ipte oynayan çok tehlikeli bir kişiliksin tıpkı özgür özel gibi..

19
15
yanıtYanıtla
İbrahim Kutluay:

Ali koç sende istifa et kime hizmet ediyorsun

15
7
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Sayın koç fenerbahçeye zarar veriyorsunuz, fenerbahçeyi spor klübü gibi değilde siyasi parti gibi yönetiyorsunuz, artık germeyin bizi, istifa etmeniz sadece fenerbahçe için değil türk futbolu adına da verilmiş en doğru karar olacaktır şüphesiz...

7
9
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Gelen teklifi size sormuş tamam demişsiniz bu mu yalan ? Büyükekşi sizi zorla mı Arabistan'a götürdüler ? Toplumun milli değerlerini alet ederek yaptığınız provokasyonun bedelini bütün suçlular ödemeli.

7
8
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

Çevir kazı yanmasın, protokolün dışında davran ondan sonra 50 tane takla, kim inanır ?Sadece inanmak isteyenler. Senin kutsalın varsa Arabistanında kutsalı var.

5
7
yanıtYanıtla
N. Harp:

hadi lenk ...sen suclusun

5
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title