Haberler
Güncelleme:

Ali Koç'tan "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi?" sorusuna net yanıt

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinin iptal edilmesiyle ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan ve tüm bu yaşananlardan TFF'yi sorumlu tutan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi?" diye soruldu. Koç bu soruya, "TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor" diyerek yanıt verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Murat Şengezer:

Ali Koç muhteşem bir kisilik

44
64
yanıtYanıtla
Necati Nejdet:

İstifa etmemişmiydi ki

19
20
yanıtYanıtla
onder zengin:

Akp nin en büyük oyunu nabız yoklamadır

yanıt4
yanıt8
İbrahim Kutluay:

Ali koç sende istifa et kime hizmet ediyorsun

15
7
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Sayın koç fenerbahçeye zarar veriyorsunuz, fenerbahçeyi spor klübü gibi değilde siyasi parti gibi yönetiyorsunuz, artık germeyin bizi, istifa etmeniz sadece fenerbahçe için değil türk futbolu adına da verilmiş en doğru karar olacaktır şüphesiz...

7
9
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Gelen teklifi size sormuş tamam demişsiniz bu mu yalan ? Büyükekşi sizi zorla mı Arabistan'a götürdüler ? Toplumun milli değerlerini alet ederek yaptığınız provokasyonun bedelini bütün suçlular ödemeli.

7
8
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

Çevir kazı yanmasın, protokolün dışında davran ondan sonra 50 tane takla, kim inanır ?Sadece inanmak isteyenler. Senin kutsalın varsa Arabistanında kutsalı var.

5
7
yanıtYanıtla
N. Harp:

hadi lenk ...sen suclusun

5
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title