Haberler

Kars Kayak İl Birinciliği Yarışları Tamamlandı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen snowboard ve alp disiplini il birinciliği yarışları sona erdi.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen snowboard ve alp disiplini il birinciliği yarışları sona erdi.

Federasyonun, 2012-2013 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve Osman Yüce Kayak tesislerinde düzenlenen yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Minik bayan, çocuk erkek, çocuk bayan, genç bayan, genç erkek, büyük bayan ve büyük erkek kategorilerinde yapılan, 10 kulüpten yaklaşık 200 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren yarışçılara düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Yarışları izleyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, AA muhabirine, Sarıkamış'ta güzel bir havada gerçekleştirilen yarışların tamamlandığını söyledi.

Özellikle minik sporcuların performansının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ayık, "Geleceğe yönelik çok iyi minik sporcular seyrettik. Bu bizim için mutluluk kaynağı. Her şeyden önce kazasız belasız olarak yarışları bitirdik. Bütün sporcu, antrenör ve yöneticileri kutluyorum. Benim gözümde bugün burada herkes şampiyon, hepsini canı gönülden kutluyorum" dedi.

Yarışmaların alp disiplini kategorisinin büyük erkekler bölümünde Levent Taş, büyük bayanlarda Dilan İşçi, genç bayanlarda Nuricihan Tağızade, genç erkeklerde Karcan Cengiz ve minik bayanlarda ise Zehra Delibaş birinci oldu.

Snowboard kategorisinde de büyük erkeklerde Abdulkadir Çağır, büyük bayanlarda Sema Özel, genç erkekte İsa Baysal, çocuk bayanda Zeynep Kurtuluş ve çocuk erkekte ise Ahmet Çetinkaya madalya kazandı - Kars

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Özer Ayık Kars Spor Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title