Haberler

Galatasaray Kafilesi, İspanya'ya Gitti

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacağı Atletico Madrid mücadelesi için İspanya'ya gitti. Kafilede Burak, Selçuk ve Hamit yer almadı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile yarın oynayacağı maç için bu sabah saat 10.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Madrid'e gitti. Kafilede kart cezalısı olan Burak Yılmaz ile Selçuk İnan ve sakatlığı devam eden Hamit Altıntop yer almadı.

İŞTE GALATASARAY'IN ATLETİCO KAFİLESİ

Galatasaray'ın Atletico Madrid maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: "Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş."

Öte yandan Galatasaray, Atletico Madrid maçı öncesindeki son antrenmanını bu akşam TSİ 19.30'da karşılaşmanın gerçekleşeceği Vicente Calderon Stadı'nda yapacak.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BİR ÜST TUR İÇİN ÇOK BELİRLEYİCİ OLACAK"

Şampiyonlar Ligi'nde zor bir mücadele olacağını belirten Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağız. Fakat Galatasaray'ın amacı her zaman olduğunu gibi bu müsabakadan da en iyi sonuçla dönmek. Buradan alınacak sonuç, Şampiyonlar Ligi bir üst turu için çok belirleyici olacak. Eksiklerimiz, cezalılarımız var. Kaptanımız yok. Fakat takım durumun farkında ve gereken reaksiyonu göstereceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

"DENİZLİ İLE ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Claudio Taffarel'in ailelerinin bir parçası olduğunu söyleyen Ergün, "Bu geçiş döneminde elinden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyor. Dün sayın başkanımız ve sayın Denizli'nin yaptığı açıklamalardan sonra Madrid dönüşü sayın Denizli ile birlikte yarı kalan döneme başlamak için sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

"BU TAKIM HER ZAMAN ŞAMPİYON OLABİLECEK GÜÇTEDİR"

Ergün, Madrid'de olacak taraftarlardan maç boyunca destek isteyerek, "Bizim Şampiyonlar Ligi ve Avrupa kupalarında şu an bekleme durumunda olan 1 maç cezamız var. Dolayısıyla bu müsabakada sonraki maçlardaki durumumuzu taraftarımızın hareketi belirleyecek. Döndükten sonra Kasımpaşa maçıyla beraber sonuna kadar desteklerini bekliyoruz. Bu takım her zaman şampiyon olabilecek güçtedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Galatasaray İspanya Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (5)

FB42:

Gitmeye ne gerek vardı en fazla hükmen 3-0 yenilirdiniz. Şimdi 4 garanti de fazlasını bilmem. Yazık olacak cincona.

1
0
yanıtYanıtla
serdar:

gitte bi maç izle. Mahsun kaldınız yıllardır.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın ali goren:

ben olsam oraya gitmem nede olsa isinizi bitirecekler

1
0
yanıtYanıtla
ASLAN:

BEYLER FAZLA SÖZE GEREK YOK DAHA O DUYGUYU TADAMAYANLAR VAR. ORALARA GİTMEK YÜREK İSTER MALUM AMA HERKESİN KALBİ DAYANMAZZZ. . . İSTER YEN İSTER YENİL, HEP SENİNLE BU NESİL. ^^^GALATASARAYYY^^^

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın basan alim:

denizlili geldi kapilar agzina kadar acildi demektir yemeden mac bitiremiyecekler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title