Haberler

Eskişehirspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Eskişehirspor evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Eskişehirspor evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün sahada avantajlı bir skor elde edemediklerini ve skor üretme konusunda sıkıntılar yaşadıklarını anlatarak, "Bugün oynayacağımız iki karşılaşmanın birincisi sona erdi. Bugün avantajlı bir skor elde edemedik. İkinci karşılaşmada iyi bir skor elde ederek durumu lehimize çevirmeye çalışacağız. Özellikle maçın ikinci yarısında yine skor üretememe problemimiz vardı. Oyuncularımın bunu üzerinden atarak skor üretmesi gerekiyor. Önümüzde önemli maçlar var, inşallah önümüzdeki maçlarda bu skor üretememe problemini çözeceğiz" dedi.

Hakemlerin hata yapabileceğini de aktaran Yanal, "Hakemlere tepki konusunda ülkede vahşice bir ortam yaratıldı. Ben bunların yapılmaması gerektiğini ve hakemlere sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Eskişehirsporlu Veysel Sarı, ligde hedeflerinden uzaklaştıklarını ama kupada yollarına devam etmek istediklerini ifade ederek, İstanbul'da galip gelerek kupada finale çıkmak istediklerini söyledi.

Eskişehirsporlu Goran Causic ise, karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, sahada ellerinden geleni yaptıklarını ama avantajlı bir skorla sahadan ayrılamadıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupa maçlarının iki ayaklı olduğunu hatırlatarak, virajı küçükte olsa bir avantajla atlattıklarını söyledi.

İki ayaklı bir kupa maçı olduğunu hatırlatan Kocaman şöyle konuştu:

"İki ayaklı bir kupa maçı. Temel amacımız İstanbul için avantaj sağlayabilmekti. Küçükte olsa bir avantaj sağladık. Maçın ilk yarısında golü bulduğu dakikaya kadar Eskişehirspor demek lazım.

Eskişehirspor biraz daha skoru ister gibi gözüküyordu ve oyun içinde topla beraber daha etkili gözüküyordu. Ancak özellikle bulduğumuz golden sonra oyunu daha çok ileriye doğru taşıdık. Oyuncularımız doğru ve iyi ataklar yaptı. Hem eşitliği sağladık hem de devrenin sonuna kadar avantajımızı biraz daha arttırmak için arayış içerisindeydik ama başaramadık. İkinci yarı Eskişehirspor oyunu biraz daha bizim sahamıza taşıdı. En belirgin etken özellikle ilk yarıda ileriye doğru topu kolay bir şekilde taşıyan öndeki istasyonların arızaya uğramasıydı. İlk yarıdaki çıkışları yapamadığımız için ikinci yarıda Eskişehirspor üzerimizdeki baskısını arttırdı. Maçın son dakikalarına doğru öne geçmek için hem bizim hem de Eskişehirspor'un girişimleri oldu. Ama iki takımda bunu başaramadı."

Serkan Kırıntılı, ikinci maç için avantajlı bir skor elde ettiklerini kaydederek, 3 kulvarda ilerlediklerini ve 3 kupayı da kazanmak istediklerini belirtti.

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım da, avantajlı bir skorla sahadan ayrıldıklarını ve İstanbul'da da iyi bir sonuç alıp finale çıkmak istediklerini bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Eskişehirspor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title