Haberler

    Ersun Yanal, Trabzonspor'u Şampiyon İlan Etmiş

    Güncelleme:

    Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Ersun Yanal'ın, daha önce 2010-2011 şampiyonunun Trabzonspor olduğunu söylediğini aktardı.

    Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Güney, " Ersun Yanal, '2010-11 sezonun şampiyonu Trabzonspor'dur demiştir. Bununla ilgili yayın da vardır. Tekrar sorulduğunda 'Evet ben sözümden geri adım atmıyorum 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspordur' demiştir" açıklamasını yaptı.

    "YANAL, KENDİ İSTEĞİYLE GİTMEDİ"

    Güney, yaptığı açıklamada Yanal'ın daha önce Trabzonspor'da görev aldığını anlatarak, 2010-2011 sezonundaki kadroyu oluşturmada Yanal'ın önemli katkısının olduğunu söyledi.
    Yanal'ın 1,5 yıl boyunca Trabzonspor'da çalıştığını anımsatan Güney, deneyimli teknik adamın kendi isteğiyle takımdan gitmediğini kaydetti. Güney, hangi teknik adamı getirseler de bir takım karşıt düşüncelerin olacağını dile getirerek, herkesin düşüncesine saygı duyduklarını belirtti.

    "BU KADRO İÇİN YANAL'LA ANLAŞTIK"

    Trabzonspor birinci sınıf bir takım olduğunu vurgulayan Güney, "Bu takımı çalıştıracak hoca da öyle olmalı. Çok fazla da alternatifimiz yoktu. Hücum ağırlıklı bir kadromuz var. Son yılların en önemli kadrosunu oluşturduğumuzu söylüyor insanlar. Hücum, özellikleri fazla olan bu kadroyu oynatacak teknik direktör olarak Ersun Yanal'ı düşündüğümüz için onunla anlaştık" diye konuştu.

    Güney, üst düzey bir teknik adamın bu takımı çalıştırması gerektiğini anlatarak, Yanal'ın başarılı olacağını düşündüklerini ifade etti.

    "BİRİNCİ SINIF TEKNİK DİREKTÖR"

    Güney, Trabzonspor'un kazanamadığı maçlarda hem maddi hem de manevi zarara uğradığını ve prestij kaybettiğini vurgulayarak, bütün bunlara "dur" demek için böyle bir karar aldıklarını kaydetti.

    ERSUN YANAL, ZAMANINDA TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON İLAN ETTİ

    Bu kararın da belki daha sonra sorgulanabileceğini belirten Güney, şöyle konuştu: "Yanal'ı, birinci sınıf takıma, birinci sınıf bir teknik direktör olduğu için seçtik. Profesyonel bir insanın bir takımı çalıştırırken diğer takımı savunması mümkün değil. Ersun Yanal, 2010-11 sezonun şampiyonu Trabzonspor'dur demiştir. Bunla ilgili yayın da vardır. Tekrar sorulduğunda 'evet ben sözümden geri adım atmıyorum 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur demiştir. 'Trabzonspor, 2010-11 sezonu şampiyonu' diyen teknik direktörü bu takıma getirdik."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Köksal Güney Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

    Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

    Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

    Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

    Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

    Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

    Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

    Bakmadan Geçme

    ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi! Beşiktaş-Trabzonspor ZTK finali hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek? Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri
    Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

    Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

    500

    Yorumlar (10)

    mhmt filmobilWeb@haberler.com:

    Fb tek temiz maci temiz puani yoook size kopek diyen azizin pesinden gidin chnnm

    9
    11
    yanıtYanıtla
    fenerbahceliMobil-ANDROID:

    yıllık 2,5 milyon euro yu alsam bende derim şampiyon ts diye

    12
    5
    yanıtYanıtla
    ALİ UĞURMobil-ANDROID:

    iğrenç bu hoca hangi takıma giderse o takimi şampiyon ilan eder

    12
    1
    yanıtYanıtla
    recebixx:

    İYİ O ZAMAN !YANAL, SİZE BİR KUPA VERİR ARTIK!!

    7
    3
    yanıtYanıtla
    OFLU:

    YILLARCA O TAKIMIN BAŞINDA OLMALI. 1 SEZON BAŞARISIZ DİYE ADAM HARCAYANLAR DÜNYADAKİ ÖRNEKLERE BAKMALI. - KLOPP - FERGUSON - ARSEN WENGER VS. . .

    6
    0
    yanıtYanıtla
    kral61Mobil-ANDROID:

    arkadaslar bu kadroyu çalıştıracak baska antrenör varmı. hamiyi herkes istiyo bizde istiyoz kapasitesi ortada senol hoca gelmez tolunay gelmez ertuğrul hoca takim calistiyo bundan gerisi yalan bu kadroyu anca ersun hoca yapar gerisi yalan eger bu takim 3.oynucaksa hami gelsin seni seviyorum trabzonum trabzon sporummmmm

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Hababam:

    Bu para adamı bozar , Yanal size Yalan söylemiş , balıkbeyinliler

    2
    0
    yanıtYanıtla
    reis:

    bu basın da yem atmasını iyi biliyor, ersun taaaa bi zaman demişte, eee kime demiş, şimdiye kadar nerdeydiniz bay, goygoycular. . . . . . aynısı nı özer''ede yaptılar, akılları sıra ortalığı karıştıracaklar. . . . . yemezler başka yalan yokmu????

    1
    0
    yanıtYanıtla
    HAFIZ:

    ERSUN YALAKA

    0
    0
    yanıtYanıtla
    alicoomobilWeb@haberler.com:

    Fener baligi kilciksiz yer ve şampiyon olur yine 2. Tirivirispor olur...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title