Haberler

Demba Ba, Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Giresse'ye Öfke Kustu

Güncelleme:

Beşiktaşlı Demba Ba, kendisini Afrika Uluslar Kupası kadrosuna almayan teknik direktörü için "Teknik direktörle değil, kuklayla çalışıyoruz. Kararları veremiyor." dedi.

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Demba Ba, kendisini 2015 Afrika Uluslar Kupası aday kadrosuna almayan Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Alain Giresse'yi eleştirdi.

Ba, 17 Ocak-8 Şubat'ta Ekvator Ginesi'nde düzenlenecek 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Senegal Milli Takımı'nın 28 kişilik aday kadrosuna çağrılmamasını ülkesinde yayımlanan Stades gazetesine değerlendirdi.

"TEKNİK DİREKTÖRLE DEĞİL KUKLAYLA ÇALIŞIYORUZ"

Daha önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "dembabafoot" isimli hesabından teknik direktör Alain Giresse'nin kendisini "takıma almama gerekçelerini öğrenmek ve hepsini bir bir çürütmek için sabırsızlandığını" ifade eden futbolcu, "Kadroya bakınca teknik direktörle değil, bir kuklayla çalıştığımız görülüyor. Çünkü bazı kararları onun vermediği açıkça ortada. Tunus'a yenildiğimiz maçın ardından şaşkın biçimde soyunma odasına geldi ve konuşmasına nereden başlayacağını dahi bilmiyordu" iddiasında bulundu.

"SAKATLIK BAHANESİNİN ARKASINA SAKLANMASIN"

29 yaşındaki golcü, yaşadığı sakatlıkların Giresse tarafından bahane edildiğini anlatarak, "Yıllar önce bacağım kırılmıştı ama devamında 3,5-4 yıl boyunca İngiltere'de futbol oynadım ve sakatlık nedeniyle yalnızca 2 maç kaçırdım. Ne Newcastle United ne de Chelsea'de sakatlık yüzünden oynamadığımı hatırlamıyorum. Beşiktaş'ta ise 2 hafif sakatlık yaşadım. Giresse, sakatlık bahanesinin arkasına saklanmamalı. Bu sezon Avrupa kupalarında 8 gol attım. Ligde de birçok golüm var. Bana 3 günde bir maç oynayamayacağımı söylüyor. Perşembe ve pazar günleri maç oynamak, 3 günde bir sahaya çıkmak anlamına gelmiyor mu? Hikaye anlatmak yerine gerçek sebepler bulmalı" yorumunu yaptı.

Fenerbahçeli Moussa Sow'un da aday kadroda yer aldığı Senagal, Gana, Cezayir ve Güney Afrika ile C grubunda mücadele edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alain Giresse Demba Ba Beşiktaş Senegal Spor Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500

Yorumlar (4)

pulse:

beşiktaşa saldırılar başladı. . . . !!!!

6
1
yanıtYanıtla
Vaner:

İyiki çağırmamış. Zaten sakatlıktan yeni çıkıyor. Allah korusun. Sağolasın Giresse. . !!

6
0
yanıtYanıtla
tokatlı:

Bence söylediği sözleri biraz seçerek konuşmalı

1
3
yanıtYanıtla
white brokermobilWeb@haberler.com:

Milli takimdaki sahsiyetsizlere alışınca boyle ülkesini düşünenleri kabullenemiyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title