Haberler

    Chris Bosh Yuvada Kaldı

    Miami Heat, transfer sezonunda "serbest oyuncu" statüsüne geçen all-star oyuncusu Chris Bosh ile 118 milyon dolar karşılığında 5 yıllığına anlaştı.

    NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Miami Heat, 2012 ve 2013'ün şampiyon kadrosunda bulunan LeBron James'in Cleveland Cavaliers'a gitmesinin ardından onun gibi "serbest oyuncu" statüsündeki bir diğer yıldız oyuncu Chris Bosh ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Tatil dönüşü 118 milyon dolarlık sözleşmeye imza atacak Bosh böylece toplam maliyet bakımından kulüp tarihinin en yüksek bedelli oyuncusu oldu.

    Kariyeri boyunca 19,2 sayı, 8,7 ribaunt ortalamalarıyla oynayan 30 yaşındaki basketbolcu, geçen sezon maç başına 16,2 sayı, 6,6 ribaunt üretmişti.

    Dört kez ligin en değerli oyuncusu (MVP) seçilen James'in Cavaliers'a gitmesinin ardından kadrosunu all-star forvet Luol Deng ile takviye eden Heat, Bosh'tan önce de son 4 sezondur NBA Finali'ne yükselmeyi başaran kadrosundaki bir diğer kilit isim Dwyane Wade ile 2 yıllığına anlaşmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cleveland Cavaliers Miami Heat Chris Bosh Spor Haberler

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title