Haberler

    Cadı Doktoru Bonsam: Eboue'yi Eski Kız Arkadaşı Lanetledi

    Güncelleme:

    Gana'da popüler olan Cadı Doktoru Bonsam, intiharın eşiğine geldiğini açıklayan eski Galatasaraylı Eboue'yle ilgili "Onu eski kız arkadaşı lanetledi." dedi.

    Fildişi sahili vatandaşı olan Eboue'yle ilgili şoke eden bir iddia Afrika'dan geldi.

    Büyücülüğün halen prim yaptığı ülkelerden biri olan Gana'da popüler olan Cadı Doktoru Nana Kwaku Bonsam'ın Eboue'yle ilgili açıklamaları Gana basınında yer aldı.

    SPOR PROGRAMINA KONUK OLDU

    Ülkede yayın yapan Kasapa FM'deki bir spor programına konuk olan Bonsam, Emmanuel Eboue'nin kariyerinde ve futboldan uzaklaştıktan sonra yaşadığı sıkıntıların nedeninin eski kız arkadaşı olduğunu iddia etti. Bonsam, Eboue'nin eski kız arkadaşının ünlü futbolcuyu lanetlediğini iddia etti.

    "BUNLAR HAYAL KIRIKLIĞI NEDENİYLE GERÇEKLEŞİYOR"

    CNN Türk'ün haberine göre; cadı doktoru, Eboue'nin eski kız arkadaşına evlilik sözü verdiğini ancak sonra hiçbir şey söylemeden ilişkiyi sona erdirdiğini iddia etti ve Eboue'nin şu an yaşadıklarının kız arkadaşının yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle gerçekleştiğini öne sürdü.

    "EBOUE'NİN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM"

    Eboue'nin vakit kaybetmeden eski kız arkadaşı onu affedene kadar özür dilemesi gerektiğini belirten Bonsam, lanetin ancak böyle kalkacağını iddia etti. Bonsam 'Eğer Eboue özür dilemezse her şey daha da kötüye gidecek' diye uyarıda bulundu.

    EBOUE ZOR DURUMDA

    İki hafta önce İngiliz basınına konuşan Eboue bütün servetini kaybettiğini, eşinin kendisinden boşanıp tüm mal varlığını aldığını söylemiş, polislerden kaçtığını yakında evsiz kalacağını açıklamıştı.

    AÇIKLANAMAYAN BİR HASTALIĞI VAR

    Bu arada Eboue'nin açıklanamayan bir hastalığı olduğu bir yandan da bununla mücadele ettiği öne sürüldü.

    RONALDO'YU SAKATLADIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

    Ganalı cadı doktoru Bonsam, 2014 Dünya Kupası'nda da yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Portekiz-Gana maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nun dizinden sakatlanmasını kendi yaptığı büyüye bağlayan Bonsam, Ronaldo'nun iyileşip maça yetişmesinin ardından yaptığı büyünün başarısız olduğunu kabul etmek zorunda kalmış ve Ganalılardan özür dilemişti. Maçı Portekiz 2-1 kazanırken galibiyet golünü Ronaldo atmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emmanuel Eboue Fildişi Sahili Gana Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500

    Yorumlar (9)

    abdullah:

    Bizim CHP de lanetlenmis olmali, 80 senedir iktidar olamiyor. . . Muahhhhh

    13
    7
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    İnsan ne çekerse aklından çeker.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    iyiimiş:

    lanetmiş, istanbula gelsin hocalar onu bir okusun kız arkadaşı çarpılır

    5
    0
    yanıtYanıtla
    GALATÜRKİYE:

    ÇOK ÜZÜLDÜM EN SEVDİĞİM OYUNCULARDAN BİRİYDİ ALLAH YARDIMCISI OLSUN

    3
    2
    yanıtYanıtla
    hia:

    bu bir türlü hastalıktır mutlaka ama yine de kimsenin ahını almamak lazım

    4
    0
    yanıtYanıtla
    levent gözüpek:

    ne yönden haklı ? büyü yönündenmi? bu işler büyüyle olsaydı eğer, Gana milli takımı sizin dünya şampiyonu olması gerekmezmiydi sayın büyücüye hak veren zat-ı mühterem !!!!

    3
    0
    yanıtYanıtla
    DERMAN:

    Sizde haklısınız. .

    yanıt2
    yanıt0
    Derman:

    adam haklı. .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Superman:

    Ne laneti, bu müptezel olmuş kız arkadaşım lanetledi diyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title