Haberler

    Bucaspor Sürpriz Peşinde

    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın Galatasaray'la karşılaşacak TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor'un teknik direktörü Aytekin Sümbül, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

    Sümbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 5.  turunda Demir Grup Sivasspor karşısında da kendilerine fazla şans tanınmadığını  ancak iyi bir oyunla rakiplerini elediklerini kaydetti.
    Kupa maçlarının her türlü sonuca açık olduğunu belirten Sümbül, şöyle  konuştu:
    "Kupalarda favori yok, bu tüm dünyada böyle. Ligin havası başka,  kupanın havası başka. Kupada arkadaşlarımız daha iyi hazırlıyorlar kendilerini.  Sonuçta Süper Lig ekibiyle oynuyorlar, performanslarının üzerine çıkabiliyorlar.  Bizler de bunun farkındayız. Bu, kupaya önem veriyoruz, lige önem vermiyoruz  anlamında değil."
    Sümbül, kadroda tecrübeli oyuncuların yanı sıra yetenekli genç  oyunculara sahip olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Genç ve tecrübelilerin karışımı iyi bir ekip oluşturduğumuzu  düşünüyorum. Ekibime güveniyorum. Sonuçta Galatasaray'la oynayacağız. Yedek veya  as kadroyla çıksın, bizim için fark etmez. Sonuçta Galatasaray takımı, yedeği ası  yok. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, performansımızın  üzerine çıkmaya çalışacağız. İnşallah eleyen taraf biz oluruz."
    Devre arasına denk gelen kupa maçları kendilerini etkilediğini ancak  programlarını ona göre yaptıklarını anlatan Sümbül, "Pek etkileneceğimizi  düşünmüyoruz. Göreve yeni geldik, kan değişikliği iyidir, takımda bazı taşların  yerine oturduğunu düşünüyorum. Yaptığımız en büyük yenilik moral motivasyondur."  dedi.
    Veli Kızılkaya: "İyi mücadele edeceğiz"
    Türkiye Kupası'nda 2009-2010 sezonu play-off turunda Galatasaray'a  karşı mücadele eden Bucaspor'un kadrosunda da yer alan futbolcu Veli Kızılkaya  ise bu sezonki hedeflerinin lig ağırlıklı olduğunu ancak kupada da Demir Grup  Sivasspor gibi bir takımı elediklerini belirtti.
    Galatasaray'ın gücünün ortada olduğunu kaydeden Veli, "Biz de çıkıp  elimizden gelen mücadeleyi göstermek istiyoruz. Genç arkadaşlarımız var, onların  vitrin maçları. Böyle maçlarda çıkıp iyi oynayıp kendini gösterebilirsin. Büyük  takımlara transfer olabilmeleri için bu tarz maçları kullanmaları lazım. İyi  mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
    Veli Kızılkaya, daha önce Galatasaray'la kupada karşılaştıklarını  hatırlatarak, "O sezon TFF 1. Lig'de şampiyon olmuştuk. Şimdiki kadro ile o kadro  arasında dağlar kadar fark var ama genç arkadaşlarımızın elinden geleni  yapacağını düşünüyorum." diye konuştu.
    2009-2010'dan sonra rakip tekrar Galatasaray
    Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda mücadele eden Bucaspor, aynı yıl  Süper Lig'e veda ettikten sonra 2014-2015'te de TFF 1. Lig'den düştü. İzmir  temsilcisi 2015-2016 sezonunda bu yana TFF 2. Lig'de mücadelesini sürdürüyor.
    Bu sezon 3. turda katılığı Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor'u 2-0,  Amed Sportif Faaliyetler'i 2-1 mağlup eden Bucaspor, 5. turda karşılaştığı Demir  Grup Sivasspor karşısında ilk maçı 2-1 kaybetmesine rağmen ikinci maçı 1-0  kazandı ve adını son 16 turuna yazdırdı. İzmir temsilcisi son 16 turunda kalan  tek TFF 2. Lig ekibi konumunda bulunuyor.
    TFF Lisans Kurulu tarafından 3 puan silme cezasına çarptırılan  Bucaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devreyi düşme hattında bulunan  Tuzlaspor'la 13 puanla kapattı. Sarı-lacivertli ekip, averajla Tuzlaspor'un  önünde yer alıyor.
    Kupada daha önce 2009-2010 sezonunda Galatasaray'la play-off turunda  eşleşen Bucaspor, tek maç üzerinden oynanan turda İstanbul'da karşılaştığı  rakibine 2-1 yenilmiş ve kupadan elenmişti. İzmir temsilcisi Süper Lig'de  rakibiyle oynadığı iki maçı da 1-0 kaybetmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Galatasaray Bucaspor Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title