Haberler

Beşiktaş, Kocaelispor'u 7-1 yendi

İlk etap çalışmaları için Riva'da kamp yapan Beşiktaş, kampın son gününde Kocaelispor'la hazırlık maçı yaptı. Siyah-beyazlılar, 7. dakikada 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 7-1'lik galibiyetle ayrılırken, yeni transfer Tyler Boyd, yaptığı 3 asistle maçın yıldızı oldu.

Yeni sezon hazırlıkları için 8 Temmuz'da Riva'da toplanan ve bu tarihten itibaren hazırlıklarını Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdüren Beşiktaş, kampın son gününde, ikinci hazırlık maçını Kocaelispor'la oynadı. Siyah-beyazlılar iki devrede de farklı 11'lerle sahada yer aldı. Karius-Gökhan Gönül, Enzo Roco, Vida, Caner - Oğuzhan, Dorukhan, Lens, Ljajic, Quaresma - Güven Yalçın 11'iyle sahaya çıkan siyah-beyazlılar, 7. dakikada Gökdeniz'in attığı golle 1-0 geriye düştü. Beşiktaş'ta 22. dakikada Quaresma eşitliği sağlayan isim olurken, 33. dakikada Adem Ljajic'in kullandığı kornerde Enzo Roco, kafayla attığı golle takımını öne geçiren isim oldu ve ilk 45 dakika bu skorla sonuçlandı.

TYLER BOYD YILDIZLAŞTI

İkinci yarıda Teknik Direktör Abdullah Avcı, kadronun tamamını değiştirdi. Siyah-beyazlılar; Utku - Kerem, Mirin, Necip, Ahmet - Kartal, Erdem, Boyd, Muhayer, Oğuzhan Akgün - Umut Nayir 11'iyle ikinci yarıya başladı. Beşiktaş, genç oyuncuların istekli futboluyla ikinci yarıda çok etkili oldu. Özellikle yeni transfer Tyler Boyd, yaptığı asistlerle, farklı galibiyette başrol oynarken, maçın da yıldızı oldu. 54. dakikada Muhayer Oktay'ın attığı golde asisti yapan Boyd, 61. dakikada da bu kez Umut Nayir'e golü attıran isim oldu. Beşiktaş, 78. dakikada Umut Nayir'le skoru 5-1'e getirirken, 83. dakikada Tyler Boyd, ceza sahasına çok şık girerek Oğuzhan Akgün'ün golünü hazırlayan isim oldu. Beşiktaş'ta genç oyuncu Oğuzhan Akgün, 89. dakikada attığı golle de maçın sonucu ilan eden isim oldu: 7-1. Kocaelispor maçıyla birlikte Riva'daki ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan siyah-beyazlılar, 2 günlük iznin ardından çarşamba günü saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak olan özel uçakla 2. etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek. Siyah-beyazlılar 4 Ağustos'a kadar çalışmalarına burada devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Enzo Roco Beşiktaş Riva Spor Haberler

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500

Yorumlar (15)

adnan:

beşiktaş alışıktır 8 e nasıl olsa liverpolldan :))

12
21
yanıtYanıtla
YANDIM ANAM ADNAN:

HAYIRDIR? GOLLERİ KOCAELİ YİYOR SESİ SENDEN ÇIKIYOR HAHAHAHAHAHA

yanıt14
yanıt3
Nirvana:

Beşiktaş , Liverpoolu , Man u yu , Barcelonayı , Tothenhamı, Chelseayı , Portoyu yenmış tek Türk kulübüdür . Beşiktaşdan bahsederken herkes haddini bilmeli . Şampiyonlar liginde 0-6 puandan fazla alamamış kulüplerimizin taraftarları , 14 puan alıp tarihte futboldaki en önemli başarıyı yakalamış Beşiktaşdan bahsederken haddinizi bilin .

yanıt18
yanıt3
tycoon:

Adnancım kendi kulübünün Avrupa hezimetlerine bi bak yaşın yetmiyorsa Google var

yanıt0
yanıt0
SEMT-İ SAKARYA:

tyler boyd yıldızlaşmış :D len Kocaelisporla oynuyorsunuz yaa. bu arada amaç kocaeli sporu küçümsemek değil, okadar maliyetlerle takım kuran bir takımın işi abartmasına kızıyorum. SAKARYA VE KOCAELİ SPOR FUTBOLUNUN EN BÜYÜK CAMİALARINDANDIR. !!

4
6
yanıtYanıtla
HADİ ORDAN:

SAKARYA VE KOCAELİ SPOR FUTBOLUNUN EN BÜYÜK CAMİALARINDANDIR diyosun ama hep alt liglerde o ne olacak? Camia büyük destek küçük demekmiş puhahahahahaha

yanıt8
yanıt1
tycoon:

millet pendik spora hatay spora yeniliyo unutma

yanıt0
yanıt0
kRALEX:

8 GOLLU CILGIN HAZIRLIK MACI BASLIGA BAKK HHAHAHHAHHAHAHAHAHHA SANKI KIMLE OYNAMISSS

6
1
yanıtYanıtla
ALEX GEL BURAYA !:

ANLAŞILAN GOLLERİ BİR TEK KOCAELİSPOR YEMEMİŞ PUHAHAHAHAHAHAHA

yanıt4
yanıt0
Nirvana:

Beşiktaşın bir tane çok önemli yıldızı var . Adı Güven yalçın . Ne Cenk ne de Burak 20 yaşında onun kadar iyiydiler . Güven Yalçının 2 sene sonraki değeri 45 mly Eurodur .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title