Haberler

Soma'daki Maden Faciası

CHP'li 4 kadın milletvekili, faciada hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ziyaret etmek için Kütahya'ya geldi.

CHP milletvekilleri Sena Kaleli, Dilek Akagün Yılmaz, Sedef Küçük ve Fatma Nur Serter, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine, taziye ziyaretinde bulunmak için Kütahya'ya geldi.

Parti binasında düzenledikleri basın toplantısında konuşan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, faciada yaşamını yitirenlerin ailelerinin acısını paylaşmak üzere kente geldiklerini söyledi.

Faciada hayatını kaybeden 301 madencinin gerçekten acısını paylaştıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Ailelerimizle ve ulusumuzla birlikte bu acıyı paylaşmak için de görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Kütahya'da da 39 madencimizin şehit olduğunu öğrendik. Partimizin verdiği görev ve bizim de isteğimizle bugün Kütahya'da şehit ailelerini ve çocuklarını ziyaret edeceğiz. Onların acılarını paylaşmaya çalışacağız. Çünkü acılar paylaşılırsa biraz daha azaltılabilir diye düşünüyoruz. Bundan sonra onların hem çocuklarına hem ailelerine sahip çıkacağız. Aynı zamanda bu insanlarımızın ölümlerinde sorumlu olanları, ihmalleri olanlar için de her türlü yasal girişimi hem mecliste yapacağız hem de davaların takipçisi olacağız. Çünkü insanların bu büyük olaya, bu büyük ihmalin ve bu büyük cinayetin aslında sorumlularını da istiyor. Aileler bunu da istiyor. Geride kalanlar, çocuklarının ya da eşlerinin ölümlerinden sonra karşılaşabilecekleri pek çok olumsuzluklar var. Bu olumsuzluklarını da biz azaltmaya çalışacağız."

Milletvekilleri, daha sonra CHP Kütahya İl Başkanı Şeref Han ve beraberindeki heyetle, ailelere taziyede bulunmak üzere yola çıktı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Dilek Akagün Yılmaz Sena Kaleli Kütahya Soma Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

title