Haberler

Söke AK Parti'nin Hastaneye TOKİ Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)'nin kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği TOKİ bilgilendirme ziyaretleri devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti )'nin kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği TOKİ bilgilendirme ziyaretleri devam ediyor. Bu anlamda Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhemiliği'de ziyaret edilirken; ziyarette Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'de bulundu.

Milletvekili Semiha Öyüş'ün beraberinde Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, İlçe yöneticileri ve Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz bulunurken, Ak Parti heyetini Söke Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kasım Çetin ile hastane yönetimi karşıladı.

Kentsel dönüşüm ile modern yaşam alanlarının yaratıldığını belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, TOKİ Evleri projesinin sadece konut ihtiyacı değil sosyal yaşam alanları yarattığını söyledi. Milletvekili Öyüş; Söke'ye bağlı Yenidoğan beldesinde inşa edilecek 2. TOKİ Evleri Projesi'ne Sökelilerin katılmalarını beklediğini ifade etti.

"SÖKE DEVLET HASTANESİ YENİ BÖLÜMÜ YENİDOĞAN'A AÇILABİLİR"

İçinde özel hastane kuruluşları ile sağlık alanlarını da barındıracağı ifade edilen TOKİ Projesi içine Söke Devlet Hastanesi'ne bağlı yeni bir bölümün oluşturulması için girişimlerin başlatılacağı belirtildi. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kasım Çetin ile daha önce görüşmeler yaptıklarını belirten Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz; bu görüşmeler ışığında Milletvekilleri nezaretinde girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Başhekim Kasım Çetin Söke'ye fizik tedavi veya pediatri gibi yeni bölümlerin oluşturulabileceğini düşündüğünü, konuyla ilgili değerlendirmeler yapıldıktan sonra Yenidoğan Beldesi TOKİ alanında Söke Devlet Hastanesi olarak yer almayı arzu ettiklerini söyledi. Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ise konuyla ilgili girişimleri arttıracaklarını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Ak Parti Aydın Söke Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title