Haberler

Anaokuluna Bomba Bırakan PKK'lılar Öğrencileri 'Kalkan' Yaptı

Güncelleme:

Şırnak'ta bir anaokulunun bahçesine bomba bırakan PKK'lı teröristler okuldaki öğrencileri de 'kalkan' olarak kullandı.

Şırnak'ta bir anaokulunun bahçesine el yapımı patlayıcı bırakan ve öğrencileri "kalkan" olarak kullanan bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyon başlatıldı.

ANAOKULU BAHÇESİNE BOMBA BIRAKTILAR

Alınan bilgiye göre, bölücü terör örgütü mensupları kent merkezindeki Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Bahçelievler Anaokulu'nun bahçesine el yapımı patlayıcı bıraktı. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri okulda çocukların bulunması nedeniyle bombaya ilk anda müdahale edemedi.

ÖĞRENCİLERİ 'KALKAN' OLARAK KULLANDILAR

Okuldaki öğrencileri "kalkan" olarak kullanan teröristler, buradan güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çocukların farklı bir bölgeye alınmasının ardından güvenlik güçleri tarafından bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyon başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Şırnak Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (150)

AHMET PARILTI:

PKK İÇİN GÖSTERİ YAPANLAR , ACABA ORADA ÇOCUKLARINI KALKAN OLARAK KULLANMALARINA VE ÖLDÜRMELERİNE KARŞI NE YAPACAK HALAY MI ÇEKECEK. BUNU KABUL EDEN VE YÜRÜYÜŞ YAPANLAR BABA OLAMAZ İNSAN OLAMAZ BİR DÜŞÜNSÜNLER NE OLUYOR DİYE. KULLANDIRMASINLAR KENDİLERİNİ PKK KÜRTLER İÇİN DEĞİL DIŞ GÜÇLER İÇİN ÇALIŞIYOR. . . . .

76
0
yanıtYanıtla
Kürdüm:

Çok doğru yazmışsın Ahmet kardeş ..

yanıt8
yanıt0
Kürdüm:

Çok doğru yazmışsın Ahmet kardeş..

yanıt5
yanıt0
MİDYATLI:

Arkadaşlar Şırnak Cizre''De Pkklı Teröristler 70 yaşındaki dedeyii vurdu herkes dua etsin Lütfen sırf evini vermedi diye Pkkya.

20
50
yanıtYanıtla
trabzonlu:

Allah dedemize en yüksek cenneti nasip etsin

yanıt6
yanıt0
karadenizli mafya babasi:

illaki bütün karadenizlileri doguya tasiyip töreri yok mu edelim neden vatanini seven bir kurt yok mu oralarda pkk`la savasacak ????????

yanıt6
yanıt0
Diyarbakır2121:

Son çırpınışlarınız. Dağda hezimete uğradınız. Halkı üne sürüp şehirlere girmek istiyorsunuz. Ama halk çok şükür prim vermedi. Diyarbakır halkı gerçekten terörünüzden bıkmış durumda. Her gün yürüyüşe çağırıyorsunuz ama topladığız sadece belediye işçileri. Bu gün Bağlar''da iş yerleri tehdit edip zorla kapatmaya çalıştılar. Buna rağmen herkes açmıştı. Halk sizden korkmazsa size ne oy verir ne de destek. Her yeri harap ettiniz. Kürtlerin en büyük düşmanı şu anda PKK dir. Devir silah devri değil.

67
0
yanıtYanıtla
Bağlar21:

Doğru kardeşim. Dün Ziya Gökalp mahellesinde hendek kazmaya yardım etmediği için vurdular. Midyat''ta evini vermeyen bir dedeyi vurdular. İş yerlerini yağmalıyor, arabaların kontaklarını alıyorlar . Bu mu özgürlük? Allah bunların belasını versin. İnşaallah yok olurlar.

yanıt4
yanıt0
DAVUTUYSALVAN:

bizler hdpliyiz. dağ faresi asalak pkklı teröristleriz. masum halk gibi görünür etrafı yakar yıkarız sonrada devlet yaptı deriz. yalandan barış deriz ama hep hainlik peşinde koşarız. cünkü bizler dağfaresi hdpkklılarız

48
16
yanıtYanıtla
MARDİNLİ ARAP:

Bu nasıl bir hainliktir böyle nasıl bir amactır böyle anaokulları acık hdpkk yandaşları bilerek anaokulları kapalı diye yazıyorlar yahu bu insanlarda hiçmi Allah korkusu kalmadı yazıklar olsun sizin insanlığınıza o yorum yapanlar

11
52
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title