Haberler

Şırnak'ta ve Yüksekova'da Büyük Operasyon Başladı

Güncelleme:

Şırnak ve Yüksekova'da, PKK'lıların patlayıcı tuzakladığı hendek ve barikatların temizlenmesi için operasyon başlatıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hendek ve barikatların bulunduğu mahallelere operasyon başlatıldı. Öte yandan, sokağa çıkma yasağının saat 23.00'dan itibaren uygulanmaya başlandığı Şırnak'ta güvenlik güçleri, PKK'lıların patlayıcı tuzakladığı hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlattı.

YÜKSEKOVA'DA HENDEKLERİN BULUNDUĞU MAHALLELERE OPERASYON

Hakkari Valiliği'nin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Yüksekova ilçesinde, hendek ve barikatların bulunduğu mahallelere operasyon başlatıldı.

ŞIRNAK'TA YASAK VE OPERASYON BAŞLADI

Öte yandan, sokağa çıkma yasağının saat 23.00'dan itibaren uygulanmaya başlandığı Şırnak'ta güvenlik güçleri, PKK'lıların patlayıcı tuzakladığı hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlattı.

TANKLAR TESPİT EDİLEN MAHALLERİ VURUYOR

Zırhlı araçlardaki hoparlörlerden Mehter marşıyla başlayan operasyonlar kapsamında, kentin bazı mahallelerinde silah sesleri de yükseldi. Hendek ve barikatların bulunduğu Yeni, Bahçelievler, Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa, Gazipaşa ve Yeşilyurt mahallelerinden zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuldu. Hendek ve barikatların bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne hakim tepelerde konuşlanan tanklar da, tespit edilen mahallelere top atışı yapmaya başladı. Kentin birçok yerinde patlama ve silah sesleri duyulmaya başlandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yüksekova Yeşilyurt Hakkari Şırnak Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (21)

anadolu:

kendi ülkende bir halkın üzerine uçakla , tankla gidiyorsan zaten sen o ülkeyi bölmüşsün demektir, kimse ordaki halkında sessiz kalacağını kimse beklemesin, bu ateş hepimizi yakar. . .

24
56
yanıtYanıtla
CEMKO:

Nerede sende o yürek, siz anca insanları sırtından vurmayı bilirsiniz.

yanıt24
yanıt20
dadaş25:

hadi be yiğitlerimiz gömün hepsini oraya nemrutun ateşi gibi hepsini içine alın gebersinlennnnnnn

43
4
yanıtYanıtla
GAKKOŞ 23:

YA ALLAH! CEDDİM DEDEM, NESLİM BABAM. . . . RABBİM MÜSLÜMAN MİLLETİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. HAÇLI'' YI BİR KEZ DAHA GÖMECEĞİZ İNŞALLAH. . . . . ALLAHIM MEHMEDİME, POLİSİME GÜÇ KUVVET VER İNŞALLAH. . . .

27
19
yanıtYanıtla
Vatansever Kürt:

Asker polis Girmesin o bölgelere Tanklarla Havadan Uçaklarla vuralım Lütfen Sayın devlet yöneticilerimize onerimiz. . . . . . .

39
2
yanıtYanıtla
tahir yavuzaslan:

öyle vuracaksın öyle ezeceksin ki rezil rüsvay edeceksin bir daha polis asker vurmayı aklından bile geçirmesinler ve bu ülkenin bölünemiyeceğini anlasınlar. buların ağababalarınıda asacaksın

28
5
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜN BİRAZ:

BENİM ANLAMADIĞIM ; İNANÇLI KÜRT HALKI NASIL OLUYORDA DİNSİZ İMANSIZ pkk ya DESTEK VERİYOR . ALLAH ÖBÜR DÜNYADA BUNUN HESABINI SİZE SORMAYACAK MI ?

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SÜREK AVININ TADINI ÇIKARIN

23
4
yanıtYanıtla
KIRŞEHİRLİ ALPEREN:

ALLAH sizlere güç ve kuvvet versin . temizleyin bu hainleri.

13
13
yanıtYanıtla
ali:

ASLANLARIM. 79 MİLYON TÜRKİYE CUMHURİYETİ SİZİNLE BERABERDİR. BUNDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN. SİZİN BAŞARAMAYACAĞINIZ AŞAMAYACAĞINIZ HİÇ BİR ENGEL YOKTUR. BU İNANÇ BU KARARLILIK SİZDE VE BU MİLLETİN DESTEĞİYLE KAZANAMAYACAĞINIZ HİÇ BİR ZAFER YOKTUR.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title