Haberler

Simav'da Erdoğan'a Görkemli Kutlama

Güncelleme:

Kütahya Simav'da vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini havai fişek gösterileri eşliğinde kutladı.

Kütahya'nın Simav İlçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini havai fişek gösterileri eşliğinde kutladı.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutlamak için Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen havai fişek gösterilerine Simavlılar yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını Simavlılar Cumhuriyet Meydanında sinevizyondan canlı olarak izledi.

Havai fişek gösterisine Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Simav Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belde belediye başkanları ile ellerinde Erdoğan posterleri ve Türk Bayrakları bulunan vatandaşlar katıldı.

Simav'da resmi olmayan sonuçlara göre seçmenler oylarını ilçe genelinde kurulan 170 sandıkta kullandı.

Simavlıların yüzde 67.42'si oylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması yönünde kullanırken, yüzde 31.22'si Ekmelettin İhsanoğlu'na, yüzde 1.36 lık kısmı ise Selahattin Demirtaş'tan yana kullandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre bu gün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık başına giden 20 bin 23 seçmen oyunu Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanırken, Ekmelettin İhsanoğlu'na oy verenlerin sayısı 9 bin 274'de kaldı. Selahattin Demirtaş'a ise 404 oy çıktı.

Havai fişek gösterisi öncesinde Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa seslenen Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ile AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatana millete hayırlı olması dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Özkan, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ile Türkiye'de yeni bir sayfa açıldığını ve yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Başkan Özkan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Simav yüzde 67 oranında oy ile destek vermiştir. Oylarımız kendisine helal olsun" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kütahya Simav Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title