Haberler

Siirt, Travel Turkey İzmir Fuarı'na Katılıyor

Güncelleme:

Türk turizm sektörünün başarılı organizasyonu 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarına bu yıl Siirt'te yerini alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Fuarı'na hazırlıklarını sürdürüyor.

G20 ZİRVESİ'NE KATILAN LİDERLERE HEDİYE EDİLEN EL DOKUMA TİFTİK BATTANİYESİNİN TANITIMINA AĞIRLIK VERİLECEK

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 10 Aralık'ta İzmir'de Start alacak olan Travel Turkey İzmir Fuarı'na hazırlıklarını sürdürüyor.

10 Aralık'ta start alacak ve 4 gün sürecek fuarda Siirt'i iyi tanıtmak için her türlü hazırlığın yapıldığını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu, "Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz'ın destekleriyle, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Travel Turkey İzmir fuarı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da, dünyanın çeşitli ülkelerinden fuara katılacak olan yerli ve yabancı katılımcılara gelişen kentimiz Siirt'i tanıtacağız. Siirt fıstığını, Pervari balını, kilimini, el dokuması tiftik battaniyesini, Bıttım sabununu ve daha birçok marka ürünümüzü birebir tanıtacağız. Dışişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarının talebi üzerine Siirt Valiliği'nce, Antalya'nın Belek ilçesinde 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenen G20 Zirvesi'ne katılan liderlere hediye edilmek üzere Siirt'e özgü el dokuma tiftik battaniyesi ile heybe hazırlanmıştı ve ülke gündemine oturmuştu. Bu vesileyle özellikle Siirt tiftik battaniyesinin tanıtımına ağırlık vereceğiz. Fuar süresince ilimize ait muhtelif tanıtım materyali dağıtılacaktır. Travel Turkey İzmir fuarıyla ilimizin tanıtılmasında önemli bir katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. İzmir'deki Siirtli hemşerilerimizi de fuarda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İzmir Siirt Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title