Haberler

Selendi'de Ramazan Pidesine Zam Yok

Manisa’nın Selendi ilçesinde Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan tırnaklı pidenin geçen yıl olduğu gibi 1.50 TL’den satışa sunulacağı bildirildi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan tırnaklı pidenin geçen yıl olduğu gibi 1.50 TL'den satışa sunulacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çimen, "Yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda 350 gram pidenin geçtiğimiz yıl belirlenen fiyat olan 1.50 kuruştan satılacağı kararında buluştular. Yine özellikle Ramazan ayında malzemesi vatandaşların kendisine ait 125 gram üzerinden yapılan içli pide pişirme fiyatının da geçen yıl olduğu gibi 65 kuruş olarak belirlendi. Girdilerde ufak çaplı artışlar olsa da fırıncılarımız maliyeti kendi içinde ayarlayabileceklerdir. Yaptığımız hesaplamada diğer ilçeleri de baz alarak bu yıl ki fiyatlara zam yapmadık. Halkımız Ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda Ramazan pidesini alarak sofralarında yiyebilecekler." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çimen Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title