Haberler

Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'a "PKK" Dayağı

Güncelleme:

Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş'ün IŞİD'e tepki gösteren PYD yanlısı paylaşımlarda bulunmasına tepki gösteren Sarıyerli taraftarlar, Turhan Özyazanlar'ı dövdü.

Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer'in Diyarbakır doğumlu kaleci antrenörü Erdal Elgörmüş, Kobani kentinde yaşanan IŞİD saldırılarına karşı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu. Elgörmüş'ün mesajlarında IŞİD'le savaşan PYD'ye ilişkin olanlar da vardı. Bazı taraftarlar da bu paylaşımların "PKK yanlısı" olduğunu iddia ederek tepki gösterdi.

TEKME TOKAT DAYAK YEDİ, HASTANELİK OLDU

Bir grup taraftar dün antrenman öncesi tesislere giderek tepkisini sürdürdü. Lacivert-Beyazlı takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar da taraftarların yanına giderek onları yatıştırmak istedi. Bir süre bu grupla konuşan Özyazanlar daha sonra bu taraftarların saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla birçok yerinden yaralanan Özyazanlar, kulüp görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Turhan Özyazanlar'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

'İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMALI'

Hastane çıkışında bir açıklama yapan Turhan Özyazanlar, "Haksız bir saldırıya uğradım. Böyle bir olayla gündeme gelmekten dolayı utanç duyuyorum. Ben bir siyaset değil, spor adamıyım. Kim hangi siyasi görüşten olursa olsun insanlar birbirine saygı duymalıdır" dedi.

SARIYER LİGDE 9. SIRADA

Sarıyer Futbol Takımı, Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1 galibiyet, 7 beraberlik elde ederek topladığı 10 puanla 9. sırada yer alıyor.

TURHAN ÖZYAZANLAR KİMDİR?

28 Aralık 1955'te Ankara'da doğdu. Antrenörlük kariyerinde İstanbul DSİ, İstanbul BŞB, Öz Sahrayıceditspor, Yalovaspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Güngörenspor, Samsunspor, Yalovaspor ve Eyüpspor takımlarında görev yaptı.

Not: Erdal Elgörmüş'ün Facebook üzerinden yaptığı paylaşım...

SPORTİF DİREKTÖR KAMİL DİZAR İSTİFA ETTİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer'de Sportif Direktör Kamil Dizar, görevinden ayrıldı. Kamil Dizar, AA'ya yaptığı yazılı açıklamada, 1 Haziran 2014 tarihinden bu yana Sarıyer'de sportif koordinatör olarak görev yaptığını belirterek, kulübün teknik direktörü Turhan Özyazanlar'a dün yapılan saldırının kabul edilir olmadığını söyledi.

"SALDIRININ KABUL EDİLİR BİR YANI YOK"

Birlikte görev yaptığı teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın ülkenin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu kaydeden Dizar, şunları kaydetti: "Kendisi 12 şampiyonluk yaşamış, TFF'de eğitim vermiş, milli değerlere sahip çıkan örnek bir aile reisidir. 5 ayda Sarıyer'e inanılmaz katkılar vermiştir. Değerli hocamıza yapılan saldırının kabul edilir bir yanı bulunmamaktadır. Bu nedenle bize inanan ve katkı veren Sarıyer'in gerçek taraftarlarının, yönetim kurulunun ve futbolcularımızın affına sığınarak bugün itibariyle Sarıyer'deki görevimden ayrılıyorum."

Dizar, Özyazanlar'a yapılan saldırıya tepki göstererek, "Umarım Turhan hocamıza yapılan bu vahşi saldırı ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalarımıza yapılmış son saldırı olur" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kamil Dizar Diyarbakır Facebook Sarıyer Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (15)

ALEVİ CANLAR:

IŞİD ALEVİLERİ , KÜRTLERİ KATLEDİYOR, TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ZİL TAKIP OYNUYOR. . . . ZAVALLI FAŞİSTLER. . .

39
125
yanıtYanıtla
RACO 40:

HER BİJİ KOBANİ, HER BİJİ TURHAN. . . . . . . .

26
35
yanıtYanıtla
CELAL:

Pkk ve sempatizanlarına Allah Fırsat vermesin

42
19
yanıtYanıtla
DADAŞ:

bir avuç hain zevatı pkk ve onu savunanlarına millet tavrını koysa onlar silinir gider. bir kaşık suda çok fazla gürültü kopardıkları için çokmuş gibi görünüyorlar. 70 Milyon luk Millet sesini çıkaracak olsa , onların sesi bile duyulmaz!

28
20
yanıtYanıtla
Diyarbakır sporlu:

Turhan hoca sen adamın gibisin. Seni Diyarbakırspor''da görmek istiyoruz senin yerin Diyarbakır. . . Kahrolsun pkk kahrolsun işid

17
15
yanıtYanıtla
Geylani:

Bu dayağı atanlar hiç düşünmediler mi ? elbet bir gün diyarbakıra geleceklerini

11
20
yanıtYanıtla
ne kobanisi ya:

spor adamiysan sporla alakli islerle mesgul olsaydin sizin gibi hanzolar nedense hep önemli yerlere oturmus baska isler ceviriyor bulunduklari makamla konuyla alakasi yok

12
16
yanıtYanıtla
Vaner:

Vandalizm kimden gelirse gelsin karşı duralım. PKK''lıların yakıp yıkması ile Sarıyer hocasının dövülmesi arasında hiçbir fark yoktur. Ben bir türk insanı olarak derimki. Emperyalizme alet olmayalım. Ülkemizdeki huzuru yok etmeyelim.

16
9
yanıtYanıtla
adanalı baba:

turhan ve erdal hovaya yapılanlar namusuzluktur, acaba bu saldıranların hangisi bu tepkileri işide karşı yapabilirdi en azından insanlık adına hocalar tepkilerini koymuşlarsır . o saldıranlara yazıklar olsun biz maalesef kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz.

13
11
yanıtYanıtla
erol uysal:

Bu fikir adamlığı mı? bir de şehit asker, polis olunca sahip çıksınlar. Yok ya, memleket doğu, ye burada çoğu, sonra fikir özgürlüğü . Bu fikir mi, terörist olana fikr mi yürütülür.

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title