Haberler

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak (47), geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

EVİNDE ANİDEN RAHATSIZLANDI

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Orman Mühendisi Yüksel Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Yüksel Tutak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Yüksel Tutak'ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları, birim müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri acı haberi alır almaz, hastaneye akın etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, hastane önünde yaptığı açıklamada, Yüksel Tutak'ın rahatsızlandığı sırada ailesinin de evde bulunduğunu belirterek, "Arkadaşımız ailesi ve bir arkadaşı tarafından rahatsızlığı fark edilerek hastaneye getirildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Beklenmedik acı bir haber aldık. Çok üzgünüz" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK ÇALIŞKAN BİR ARKADIŞIMIZDI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak için, "Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Sarıyer için yapacağı daha çok işi vardı. Yıllar önce de bir oğlunu kaybetmişti. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük. Onu çok arayacağız" diye konuştu.

FANATİK BEŞİKTAŞLIYDI

Evli ve bir çocuk babası olan Yüksel Tutak, Sarıyer Belediyesi'nde geçtiğimiz dönem Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı. Tutak, yerel seçimlerin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 15 Mart 1967 Pınarhisar (Kırklareli) doğumlu Yüksel Tutak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun oldu. Çeşitli belediyelerde görev yapan Yüksel Tutak fanatik bir Beşiktaşlıydı.

BUGÜN BAŞKANLIK BİNASI ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK

Yüksel Tutak için bugün Sarıyer Belediyesi'nin Büyükdere'de bulunan Başkanlık binası önünde bir tören düzenlenecek, Yeniköy Merkez Cami'nden öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasıda Ümraniye Hekimbaşı mezarlığında toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siyami Ersek Şükrü Genç Sarıyer Tutak Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title