Haberler

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba: 'Yeniden AK Parti'ye Geçemem Artık. Saadet Partisi'nde Mutlu ve Huzurluyum'

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 'Ben AK Parti'den Ayrıldım

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 'Ben AK Parti'den ayrıldım. Yeniden AK Parti'ye geçemem artık. Saadet Partisi'nde mutlu ve huzurluyum' dedi.

Fakıbaba, Mersin'de katıldığı bir etkinlikte, karşılaştığı Eski Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen ile bir süre sohbet etti. Gazetecilerin 'AK Parti'den davet gelirse, eski partinize geri dönermisiniz' şeklindeki sorusuna Fakıbaba, 'AK Parti'nin içerisinde çok saygı duyduğum ve sevgi beslediğim insanlar var. Bunlar hepsi benim dostum ve çok değer verdiğim kişiler.. Eski Devlet Bakanlarımızdan Kürşad Tüzmen'de Türkiye'nin ender yetiştirdiği bir siyasetçi. Burada görünce saygı göstererek, halini hatırını sordum. Ancak, şunu belirtmeliyim ki, AK Parti'den davet gelmesi halinde, ben artık AK Parti'ye geçemem. Ben Saadet Partisi'nde huzurlu ve mutluyum' dedi.

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dönem AK Parti'den belediye başkanı seçilmiş, ancak, ikinci dönem aday gösterilmemişti. Bunun üzerine Fakıbaba, AK Parti'den istifa ederek Saadet Partisi'ne geçmiş ve bağımsız olarak belediye başkanı adayı olmuş ve yeniden seçimleri kazanmıştı.

(ST-DAB-MHD) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title