Haberler

    Şampiyonlar Ligi | Barcelona-Ajax: 3-1 Maç Özeti ve Maçın Golleri

    Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Ajax'ı Neymar, Messi ve Sandro'nun golleriyle 3-1 mağlup etti.

    Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında evinde Ajax'ı ağırladı. Katalanlar, Hollanda temsilcisini Neymar, MEssi ve Sandro'nun golleriyle 3-1 maplup etti. Ajax'ın tek golü El Ghazi'den geldi.

    Maça fırtına gibi başlayan Barcelona ilk dakikalarda özellikle sol kanattan oldukça etkili ataklar geliştirdi. Maçta dakikalar 8'i gösterirken Messi'nin pasıyla sol çaprazda topla buluşan Neymar şık bir plaseyle takımını 1-0 öne geçirdi.

    Golün ardından Barcelona ataklarının ardı arkası kesilmedi. Dakikalar 24'ü gösterirken bu kez sahneye çıkan isim takımın 'süperstar'ı Messi oldu. Sağ çaprazdan sert bir şut çıkaran Arjantinli, farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

    İkinci yarıda, ilk yarıya oranla daha sakin bir oyun oynandı. Önce Messi, ardından Iniesta'nın oyundan alınmasıyla vites düşüren Barcelona son dakikalara girilirken El Ghazi'nin golüyle sarsıldı. Bir türlü uzaklaştırılamayan topu bi anda önünde bulan El Ghazi, 88. dakikada farkı bire indirdi ve bu golle Ajax iyice umutlandı.

    Beraberlik golü için yüklenen Ajax, defansta büyük boşluklar verince Barcelona'nın etkili kontra atağına dayanamadı. 90+4. dakikada sahneye çıkan Sandro, sürprize izin vermedi ve Barcelona karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lionel Messi Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title