Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden Vatandaşlara Obezite Semineri

Güneş Sosyal Tesisi’nde halka açık “Obezite, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” konulu seminer düzenlendi.

Güneş Sosyal Tesisi'nde halka açık "Obezite, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" konulu seminer düzenlendi.

Sağlıklı beslenme, obeziteyle halk sağlığının korunması ve obeziteyle mücadele adına çalışmalar yapan Şahinbey Belediyesi, düzenlediği seminerlerle halkı bilinçlendiriyor. Güneş Sosyal Tesisi'nde düzenlenen seminerle mahalle sakinlerine, Beslenme ve Diyet Danışmanı Nazan Eroğlu tarafından sporun önemi ve faydaları anlatıldı. Seminere katılan vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesislerinde spor eğitmenleri eşliğinde spor yaparak zinde kaldıklarını, düzenlenen seminerlerin ise eğitici olduğunu ifade etti.

"16 SPOR TESİSİMİZDE 5 BİN 868 KİŞİ SPOR YAPIYOR"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesindeki 16 spor tesisinde 5 bin 868 kişinin spor yaptığını söyleyerek, obeziteyle mücadele ve sağlıklı yaşam için bütün vatandaşları spor yapmaya davet etti. Obezite ve hareketsiz yaşamın çağımızın hastalığı haline gelmeye başladığına dikkat çeken Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Şahinbey Belediyesi olarak biz de vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve gelecek nesillerin de sağlıklı yetişmesini amaçlayarak spora ayrı bir önem veriyoruz. İlçemizin çeşitli mahallelerindeki sosyal tesislerimizin içinde 16 spor tesisimiz bulunuyor. Donanımlı ve profesyonel ekipmanların bulunduğu tesislerimizde konusunda uzman olan spor eğitmenlerimiz ve diyetisyenlerimiz bulunuyor. Tesislerimize gelen vatandaşlarımız bu eğitmenlerimizin kontrolünde spor yapıyor. Sağlıklı yaşam adına yaptığımız çalışmalar sadece bunlarla sınırlı değil. Sosyal tesislerimizde düzenlediğimiz seminerlerle de halkımızı bilinçlendiriyor ve onları spor yapmaya özendiriyoruz. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı da spor yapmaya davet ediyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title