Haberler

Sağlık Yöneticileri Ev Ev Geziyor

Niğde’de sağlık yöneticileri hastanelerden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Niğde'de sağlık yöneticileri hastanelerden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, Niğde'de sağlık idarecileri ile birlikte hastanelerde tedavi görüp taburcu olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek istek öneri ve sorunlarını dinliyor.

Niğde İl Sağlık Müdürü, Niğde Halk Sağlığı Müdürü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterinin oluşturduğu heyet 1650 eve giderek vatandaşlarla buluşuyor.

40 idarecinin düzenlediği ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, ziyaretlerden Niğde halkının memnun olduğunu söyledi.

Dr. Yücel, "İlimizde Şubat ayı itibariyle başlayan ilimiz genelinde Sağlık hizmeti alan Aile hekiminden ve Acilden hizmet alan vatandaşlarımızı idarecilerimizle birlikte evinde ziyaret ediyoruz. Buradaki amacımız hastalarımıza hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de Sağlık teşkilatı olarak onların yanında bulunduğumuzu hissettirmek ve aldıkları sağlık hizmetlerinden ne ölçüde memnun olduklarını veya herhangi bir önerileri istekleri ve problemleri varsa onları yerinde konuşmak için. Karşılaştıkları sorunlarla ilgili bir takım idareci olarak çözüm önerilerini ortaya koymak amacıyla ilimizde 40 idarecilerle birlikte ziyaretlerde bulunuyoruz. Şuan da yaklaşık 1650 evi ziyaret ettik burada diyelim ki ameliyat olan bir hastanın evine gidiyoruz. Şuana kadar halkımızın yüzde 100'e yakınının memnun olduğunu görüyoruz" dedi.

Sağlıkta alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Yücel, "Son yıllarda hepimiz görüyoruz. Sağlıkta çok ciddi atılımlar oldu alt yapı olarak. Halkımızın memnuniyeti gün geçtikçe artmaktadır. Bizim amacımız halkımıza daha iyi hizmet vermek. Bebeğinden, yaşlısına kadar, kadından erkeğe kadar hastane, servisi yoğun bakımı, acil hizmetlerinde en iyi hizmeti vermek temel görevimiz. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımıza halkımıza iyi hizmet verdikleri için teşekkür ediyorum. Hastaneler olarak ilimizde Bor Devlet Hastanesi, Ulukışla ve Çiftlik İlçe hastanelerimizin inşaatları devam etmektedir. 30 yataklı Çiftlik İlçe devlet hastanemiz birkaç ay içerisinde tamamlanacak ve hizmet vermeye başlayacak. Ulukışla İlçe Devlet Hastanemiz 30 yataklı o da yılsonunda bitirilerek hizmete girecek. Bor Devlet Hastanemiz ise 2016 yılının başlarında hizmete girecek" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulukışla Niğde Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title