Haberler

Saba Tümer Ve Nilgün Belgün, Bingo İle Kadınların Hayatına Dokundu!

Güncelleme:

Hayata değer katan kadınlardan ilham alan, yeni stratejisini ve kadınları daha yakından tanımak için gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarını, Nilgün Belgün ve Saba Tümer'in sunumuyla renklenen lansmanda sundu.

Araştırma detaylarını konuşmak üzere gazetecilerle bir araya gelen Nilgün Belgün, Saba Tümer ve Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez, kadınların günlük hayatlarını, ailedeki yerlerini, kendilerini değerli hissettikleri anları derinlemesine konuştu. Yoluna " Bingo'nun artısı temizlikten fazlası" sloganı ile devam eden markanın lansmanında, hem düşündürücü hem de kahkaha dolu anlar yaşandı…

Kadınların günlük hayatlarında, kendi değerlerinin çok farkında olmadığını ve onlara atanan rolleri yerine getirmeye çalıştığını ancak yaptıkları her işle evine ailesine değer sağladığını esprili bir anlatımla dile getiren Nilgün Belgün, "Benim hayatıma artı değer katan mutluluktur. Beni mutsuz eden ortamlardan ve insanlardan her zaman uzak durduğumda kendimi değerli hissederim'' dedi.

Toplantının moderatörlüğünü gerçekleştiren ve meşhur kahkahalarıyla lansmana renk katan Saba Tümer ise "Benim pozitif enerjim kahkaham, hem kendime hem çevreme değer kattığıma inanıyorum." dedi.

Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez ise, kadınların kendi değerlerinin ve potansiyellerinin farkında olmaları için kolları sıvadıklarını aktarırken; "Türkiye genelinde gerçekleştirilen araştırma* gösteriyor ki, kadının evdeki sorumluluğu gerçekten çok fazla. Kadın en çok evi temizleme, yemek yapma ve çocuğun bakımı hususunda üzerine sorumluluk alıyor. Bu oran % 77… İster ev hanımı ister çalışan kadın olsun, kadınlar en çok emeği ev işlerine harcıyorlar. Biz Bingo olarak bundan sonraki çalışmalarımızda kadınların kendi farkındalıklarının ve yetkinliklerinin gelişmesine destek olacak projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri zaman içinde açıklayacağız" dedi.

Ayrıca Eğilmez; "Hayata kattıkları değerlerle kahramanın her zaman kadın olduğuna inanan bir markayız, Bingo markası kahraman kadınlara yardımcı bir marka… Yani kirleri, lekeleri çıkarmak Bingo olarak bizim işimiz, tüm ürünlerimize eklediğimiz artı ürün özellikleri sayesinde kadınların hayatlarını kolaylaştıracağız, böylece kendilerine ve kişisel gelişimlerine ayıracakları çok daha kaliteli vakte sahip olacaklar. Bingo'nun artısı bundan sonra temizlikten çok daha fazlası olacak." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nilgün Belgün Hayat Kimya Saba Tümer Bingo Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title