Haberler

Ruhsatsız Tabancayla Yakalandılar

Şanlıurfa'da, kentin simgesi olan Balıklıgöl girişinde, şüpheli davranışlar sergileyen 2 kişinin üst aramalarında bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şanlıurfa'da, kentin simgesi olan Balıklıgöl girişinde, şüpheli davranışlar sergileyen 2 kişinin üst aramalarında bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis, 2 kişiyi gözaltına alarak Sarayönü Polis Merkezine götürdü.

Olay saat 00.15 sıralarında Balıklıgöl civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede devriye görevi yapan polisler, ellerinde boş sigara kutuları bulunan ve şüpheli davranışlar sergileyen 2 kişiyi fark etti. Polisleri fark edince kaçmaya kalkışan 21 yaşındaki Mehmet U. ve 20 yaşındaki Mehmet Ali G. kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Bu kişilerin üst aramasını yapan polis, Mehmet U'nun üzerinde bir ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Tabancaya el koyan polis, daha sonra 2 şüpheliyi gözaltına alırken U. ve G., kendilerini yakalayan polislere korktukları için kaçtıklarını söyledi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen U. ve G. daha sonra sorgulanmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title