Haberler

Raylarda Can Veren Sude, Müzik Dinlerken Treni Duymamış

Güncelleme:

Aydın'da tren çarpması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın, raylarda yürürken yüksek sesle müzik dinlediği için trenin düdüğünü duymadığı ortaya çıktı.

Aydın'da, Denizli- İzmir seferini yapan yolcu treninin çarpması sonucu yaşamını yitiren Sude'nin başına kapüşonu geçirip kulaklıkla müzik dinlediği ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Aydın'da trenin çarpmasıyla yaşamını yitiren 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın cenazesi, dün arkadaşları ve öğretmenlerinin de katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verilirken görgü tanıklarının ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı.

TRENİN DÜDÜĞÜNÜ DUYMADI

Tanık ifadelerine göre, Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Kutlay, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra kulaklığını taktı ve başına kapüşonunu geçirip bir taraftan müzik dinlerken bir taraftan da raylarda yürümeye başladı. Hızla gelen trenin düdüğünü duymayan genç kız çarpmayla ray kenarına savruldu. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı ifadelerin ardından olayı "kaza" olarak kayıtlara geçti.

BENZER BİR KAZA UŞAK'TA DA YAŞANMIŞTI

Daha önce de Uşak'ta bu şekilde bir kaza yaşanmıştı. Üzerindeki kıyafetin kapüşonunu başına geçirip kulaklıkla müzik dinleyen lise öğrencisi 16 yaşındaki İlayda Topbay'a, demiryolundan geçerken, yük treni çarpmıştı. Defter ve kitapları tren yoluna saçılan Topbay, olay yerinde yaşamını yitirmişti. İlayda Topbay'ın babası emekli bir TCDD çalışanıydı.

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Denizli Aydın İzmir Uşak Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (45)

MehmetMobil-IOS:

Telefonlar akıllı ama gençlerimiz akılsız oldu. Allah akıl fikir versin

59
3
yanıtYanıtla
nostradamus:

bunlar tesadüf değil. . batıdaki insanlara özellikle kadın ve kızlara sistematik görünmez bir katliam var ve devlet tarafından yapılıyor bu katliam. . . yazdıklarım komik gelebilir ama bi çok şeyle alakası var. . . şu son yıllarda son günlerde olup bitenleri iyi okuyan herkes bişeyler döndüğünün farkındadır. . . . kadın katliamları insan ölümleri kazalar cinayetler vs vs batıda ki olaylar. . . var bişeyler emin olun. . .

9
47
yanıtYanıtla
KESKE DiNii MÜZiK DiNLESEYDi,,,,,:

ALLAH RAHMET EYLESiN KIZIMIZA, , , ancak diger genclerimize tavsiyem:Müzik 2 türlüdür, , 1-Zararli olan Müzik, , , mesela cümlelerinde ihanet, kandirma, zalimlik, aldatma vs ifadeleri yer alan müzik dinimizce kesinlikle yasaktir ve günahtir, , 2- ZARARSIZ VE FAYDALI MÜZIK:Cümlelerinde merhamet, sefkat, insanlik, ahlak, sevgi ve saygi, hürmet, itaaat, , kardeslik, , ahlak, yardim severlik, , baris, , din , iman vatan sevgisi , kahramanliklar, ahiret, Allah, peygamber, cennet, kuran, , anne, baba, , , sevgisinin anlatildigi müzik türüdür ki bu helaldir ve herkese faydalidir, , genclerimiz böyle olan müzigi dinleseler hep mutlu olarak yasarlar. .

25
13
yanıtYanıtla
URFALI:

BU ERGENLER EŞEK BEYNİ YEMİŞ

13
25
yanıtYanıtla
karadağlı:

işte genç pırıl pırıl bir kızımızın ölümüyle bile dalga geçercesine saçma sapan yazı yazan yobaz sürüsü bu memleketi yaşanmaz hale siz getirdiniz sonunuz yakın örümcekkafalılar

28
6
yanıtYanıtla
mardinliimobilWeb@haberler.com:

ZATEN BI AMERİKAN HAYRANLIGIDIR GIDIYOR. OTOBUSLERE TRENLERE BAKIN HERKES BI TRIPLERDE YOK KULAKLIK TAK YOK KAPSONU TAK KAFANA BU NE YA. LA OLUM MILLETI OZENDIRMEYIN

22
6
yanıtYanıtla
ismail duman:

genç kızlara nasihatım yolda yürürken caddelerde karşıya geçerken ellerinde telefonu bıraksınlar görüyorum sürekli telefonla oynuyorlar nedir bu telefon haberleşme aracı değilmi çaldığı zaman açar konuşursun yazık değilmi dikkatin dağılıyor sonrası felaket bu çocuğa çok üzüldüm herkese bir uyarıdır

27
0
yanıtYanıtla
Selim Saka:

Allah Rahmet eylesin. Ebe kızım tren raylarının üstünde ne işin var.

26
0
yanıtYanıtla
karamizah:

Yav arkadaş hergün biri ölüyo Allah rahmet eylesin ama bu arada olan bize olacak zaten ülkede kadın sayısı erkek sayısından 278856 kişi az. Senin anlayacağın adam başına bitane bile düşmüyor. Böyle giderse evlenecek kız bulamayacağız. Lan adam olun rahat bırakın, şu yaratıkları. Çoğalsınlar biraz. Bu ne yav günlük biri vefat ediyor.

1
24
yanıtYanıtla
IstanbulMobil-IOS:

Kendini filmde zannetti heralde

4
21
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title