Haberler

PKK'lı Teröristin Polise Atmak İstediği Ses Bombası Elinde Patladı

Güncelleme:

Van'da dün gece polise atmak istediği ses bombası elinde patlayan PKK'lı gösterici yaralandı. Aynı mahallede sabah da 2 çocuk buldukları cismin patlaması sonucu yaralandı.

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde bir grup PKK'lı göstericinin yollara hendek kazarak eylem yaptığı ihbarı üzerini bölgeye çok sayıda polis sevkedildi.

Polise atmak istediği ses bombası elinde patlayan PKK'lı gösterici yaralandı. Aynı mahallede sabah da 2 çocuk buldukları cismin patlaması sonucu yaralandı.

ATEŞ AÇTILAR

Van'da olay yerine giden polis ekipleri, toplanan göstericilere gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Müdahale sırasında PKK'lılar ara sokaklara kaçarken, polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

SES BOMBASI ELİNDE PATLADI

Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma, 30 dakika sürdü. Bu sırada polise ses bombası atmak isteyen O.Y., bombanın elinde patlaması sonucu yaralandı. Çatışma sırasında polis vatandaşların evlerine girmesi için sık sık uyarılarda bulundu. Yaralı O.Y. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MAKİNA ARAŞTIRMASI BAŞLADI

Öte yandan sabah saatlerinde polis özellikle Hacıbekir Mahallesi civarında, kişi veya kuruluşlara ait iş makinaları üzerinde araştırma başlattı.

ELLERİNDE BOMBA PATLADI

Öte yandan Hacıbekir Mahallesi Bayırlı Sokak'ta bu sabah amca çocukları Ö.İ. (15) ve M.İ. (13) çöpte buldukları bir cismi kurcalamak istedi. Bu sırada cisim çocukların elinde patladı. Patlamada yaralanan ve ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ö.İ ve M.İ'ye ilk müdahale burada yapıldı. Ancak durumu ağır olan M.İ. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (7)

Mardinli arap:

Gebersin hepsi

76
0
yanıtYanıtla
SEZAR:

KEŞKE KAFASINDA PATLASAYDI

63
5
yanıtYanıtla
KAHROLSUN HDPKK Mobil-ANDROID:

Geberseydi pis köpek, inşallah ölür...

24
8
yanıtYanıtla
Kikikiki:

Elinde patlamış, bizim köyün eşeklerine selam söyle koçum. Malum eşek cennetine gideceksin. Yanlız karakaçana dikkat et, seni rahat bırakmaz.

31
0
yanıtYanıtla
Ali:

BETER OLUN

14
0
yanıtYanıtla
As snn:

yanlis yerde patlamis götünde patlayacakti

13
0
yanıtYanıtla
SANAT:

ALLAH ZATEN BELALARINI VERMIS. . DAĞLARDA DOMUZLAR GİBİ YAŞIYORLAR. BALIKLARIN ZEKALARI BİLE BUNLARDAN DAHA GELİŞMİŞ. ONUR HAYSİYET YOK. İŞLERİ GÜÇLERİ KARI KIYAFETLERİ GİYİP GİZLİDEN VURUP KAÇMAK. BUNLARA ÇOK SÖZ SÖYLERDİM AMA İNANIN SÖYLENECEK EN AĞIR HAKARETLER BİLE BUNLARA İLTİFATTIR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title