Haberler

Pınar Karşıyaka'nın Gençleri Beşiktaş Cola Turka'ya Dayanamadı

Güncelleme:

Pınar Karşıyaka'nın Gençleri Beşiktaş Cola Turka'ya Dayanamadı

DHA SPOR - PINAR KARŞIYAKA'NIN GENÇLERİ BEŞİKTAŞ COLA TURKA'YA DAYANAMADI

Beşiktaş Cola Turka, Kıbrıs Rum Kesimi'nde uğradığı saldırı sebebiyle as oyuncularını dinlendiren Pınar Karşıyaka'yı, evinde 89-65'lik skorla yendi.

Karşılaşmanın ilk basketini boyalı alandan, Beşiktaş Cola Turka adına Cevher Özer bulurken Pınar Karşıyaka'dan yanıt veren isim Ersin Çilengiroğlu oldu. Ardından takımlar karşılıklı isabetler kaydetti ve ilk 4 dakika, 9-9'luk eşitlikle geçildi. Takip eden bölümde, Andrew Ogilvy ve Allen Iverson ile 7-0'lık seri yakalayan Beşiktaş Cola Turka, periyotun son 3 dakikasında 18-11'lik üstünlük sağladı. Ardından Onur Kentli ile üst üste sayılar bulan Pınar Karşıyaka, son dakika içinde yine Ogilvy ve Iverson'ın sayılarını engelleyemedi ve ilk periyot, ev sahibinin 22-15 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyotun başında Pınar Karşıyaka, Onur Kentli ile farkı kapatmaya çalışsa da Serhat Çetin ve Murat Kutlu ile etkili olan Beşiktaş Cola Turka, 3. dakikayı 30-20 önde geçti. Ardından ev sahibinin Ogilvy ve Iverson ikilisiyle bulduğu sayılara Pınar Karşıyaka, Onur Çalban ve Onur Kentli ikilisiyle yanıt verdi ve periyotun son 4 dakikasına 37-26'lık skorla girildi. Takip eden bölüme, Iverson'ın üst üste üçlükleri damga vururken Murat Kutlu'nun son dakika içindeki sayıları da aradaki farkı açtı ve soyunma odasına 52-37 Beşiktaş Cola Turka üstünlüğü ile gidildi. Siyah Beyazlılar, üçüncü periyota da oldukça hızlı girdi. Cevher ve Ogilvy ile boyalı alandan sayılar üreten Beşiktaş Cola Turka, henüz 2. dakikada 60-40'lık skorla, 20 sayılık farkı yakaladı. Sonrasında Pınar Karşıyaka, Onur Kentli ve Güray'la oyuna ortak olurken 5. dakika da 66-47'lik skorla geçildi. Karşılıklı basketlerle son 2 dakikaya da 70-53 Beşiktaş Cola Turka üstünlüğü ile girilirken kalan sürede Chatman'ın bulduğu sayılara, Serkan Menteşe üst üste 5 sayıyla yanıt verdi ve üçüncü periyot 72-58 sona erdi. Final periyotuna Cevher, Murat ve Chatman üçlüsünün sayılarıyla başlayan Beşiktaş Cola Turka, ilk 2 dakikayı 80-58, rakibine hiç sayı şansı tanımadığı 5 dakikayı da 82-58 önde geçti. Pınar Karşıyaka'nın bu periyottaki ilk sayıları ise bitime 4:43 kala, Serkan Menteşe'nin serbest atışlarından geldi. Sonlarına yaklaştıkça temposu düşen maçta, son 2 dakikaya da 86-62'lik skorla girilirken kalan sürede takımların karşılıklı sayıları sonucu da maç 89-65 Beşiktaş Cola Turka üstünlüğü ile sona erdi.

SALON: Beşiktaş Cola Turka Arena

HAKEMLER: Rüştü Nuran - Mehmet Serdar Ünal - Ali Şakacı

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (89): Allen Iverson 20 (2 ribaunt - 3 asist), İsmail Çevik 2 (9 ribaunt - 2 asist), Bekir Yarangüme, Mustafa Abi (1 asist), Murat Kutlu 14 (3 ribaunt - 5 asist), Mustafa Bergansa 2 (4 ribaunt), Serhat Çetin 3 (6 ribaunt - 3 asist), Mire Chatman 13 (7 ribaunt - 3 asist), Cevher Özer 15 (9 ribaunt), Andrew Ogilvy 20(11 ribaunt - 2asist)

PINAR KARŞIYAKA (65): Güray Dalaman 17 (2 ribaunt - 4 asist), Serkan Menteşe 16 (5 ribaunt - 5 asist), Saygın Sop, Berk Yaman (1 ribaunt), Sinan Şen (3 ribaunt - 1 asist), Ersin Çilengiroğlu 2 (3 ribaunt - 1 asist), Onur Kentli 24 (11 ribaunt), Onur Çalban 6 (4 ribaunt - 3 asist)

1. PERİYOT: 22-15

2. PERİYOT: 30-22

3. PERİYOT: 20-21

4. PERİYOT: 17-7

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title