Haberler

Pervin Buldan'dan Oktay Vural'a: Senin Yeğenin de PKK'da

Güncelleme:

HDP'li Pervin Buldan'ın MHP'li Oktay Vural'a "Senin yeğenin de PKK'da biliyorsun değil mi?" sözleriyle çıkışması TBMM'de gerginliğe neden oldu.

İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde dün gece Genel Kurul'da HDP'lilerle MHP'liler arasında "PKK terör örgütüdür" tartışması yaşandı. MHP'li Oktay Vural, "Bize göre PKK kanlı bir terör örgütüdür" deyince HDP'li Buldan'dan ilginç bir çıkış geldi.

MECLİS'TE PKK TARTIŞMASI

TBMM'de gergin geçen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde dün gece Genel Kurul'da HDP'lilerle MHP'liler arasında "PKK terör örgütüdür" tartışması yaşandı. HDP'li Ayla Akat Ata, Suriye, İran ve Irak'ta olduğu gibi Türkiye'nin içinde de bir Kürdistan bulunduğunu söyledi.

OKTAY VURAL: PKK KANLI BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Ata, "PKK terör örgütü değildir" derken, MHP'li Oktay Vural, "Bunu diyenlere karşı hükümetin suspus kalması gerçekten bunu aynı zamanda onayladığını gösteren bir suskunluktur. Bize göre PKK kanlı bir terör örgütüdür" dedi.

"SENİN YEĞENİN DE PKK SAYFALARINDA"

Bunun üzerine HDP'li Pervin Buldan, "Senin yeğenin de oradadır biliyorsun değil mi? Senin yeğenin de şu anda PKK saflarında" diye bağırdı.

MHP'liler ise "Bakan açıklasın suspus oturuyor ya; ipliğini, yakasını PKK'ya kaptırmış. Çık açıklama yap, iki çift lafın yok mu" diye laf attı.

Sataşma üzerine kürsüye gelen Bakan Yılmaz ise, "Hükümetimiz Mehmetçik'in canını korumuştur. PKK da terör örgütüdür" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Pervin Buldan Oktay Vural Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500

Yorumlar (161)

sehermobilWeb@haberler.com:

PELVI BUDAN ONLA BUNLA DALGA GEÇICEGINE AMERIKADAKI KIZINA SAHIP CIK MEZE MASALARINDA SABAHLIYOR.IFTIRA ATMAK SIZE YAKISIT ATEIST PISLIKLER.OKTAY VURALA KURABA OLUN KURT AMA NANKÖR DEYIL KISMAYIN SIZINDE OLUR

51
16
yanıtYanıtla
ADEM:

DÜNYADA ÇİRKİN KADINLAR YOKTUR PKKLI KADINLAR VARDIR

33
31
yanıtYanıtla
PKK terorüst mi?:

Ben şahis olarak, PKK''nin bir terör örgütü olduğuna inanmıyorum, neden?1- PKK hiç sivil öldürmedi. 2- PKK, hiç askerin kafasını kolu kesmedi. 3- PKK her zaman rehinleri serbest bıraktı. 4- PKK''ye katılan insanlar genelde kültürlü bilgili insanlar ve üniversite öğrencileri veya mezunlar 5- PKK hiç zorla adam almadı. 6- PKK herkesten çok kadın haklarını savunur. . . vs.

27
24
yanıtYanıtla
ülkucu:

yazıklar olsun demek oktay vuralda pkk kürtmüş mhp de kürtse bu turkler nerde chp alevi kürt mhp satılmiş asimile olmüş kürt hdp kürt akp yarısı kürt ben asla bir daha mhpye oy vermem haram olsun

31
16
yanıtYanıtla
ffffmobilWeb@haberler.com:

Hdp nin kadınları konuşmayı bir türlü öğrenemediler ya ona yanarım. Sözde kadın olacaksınız nezaketten bi haberler.

18
28
yanıtYanıtla
AyhanMobil-IOS:

Eyy akp seçmeni pkk mecliste şov yapıyor uyanın artık ülke uçurumun kenarında

9
35
yanıtYanıtla
almanya:

mhp den nefret edıyorum turkıyeyı hep onlar karıstırıyor valla

19
25
yanıtYanıtla
vitaminmobilWeb@haberler.com:

ben bir kürt olarak pkk de her tür insan vardir zulme hakaerete ugramis mhp lisi akplisi chplisi vardir pkk herkeside kolay kolay almaz aralarina mitmidr ajanmidir kültrlümüdr cahlmidir amacı nedir sorgular öyle alir cogu beynszlerin insanlarin elini kolunu salayarak pkk ye katildilarini sanrlar

31
11
yanıtYanıtla
ülkücü rahip:

Baba Oğul Kutsal Ruh Kemalizm adına Tanrı bütün CHP ve MHP’li Mücadelecileri kutsasın … Bu ülkeyi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk kurdu ve İslami yobazlara dur dedi…Ak partiye karşı olan bu mücadelemizde, tekrar Kemalizm ruhunun canlandırılması için CHP ve MHP’ye tanrı güç versin

3
38
yanıtYanıtla
?:

BUNLARIN HEPSİ BÖYLE KILIÇDAROĞLUNUN ANNESİ ÖZBE ÖZ ERMENİ, KÜRT ALEVİSİ KILIÇTAROĞLU, BAHÇELİNİN ANNEANNESİ ÖZBEÖZ ERMENİ, ŞİMDİ GELMİŞLER IRKÇILIK YAPIYORLAR, KAFATASÇILIĞI YAPIYORLAR , BİRİ ŞEHİT CENAZESİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR, KEMAL DİYOR GELDİĞİM GÜN SURİYELİLERİ GERİ GÖNDERECEĞİM, YARDIMCISI DİYOR GAZETELERİ KAPATACAĞIM TUTUKLAYACAĞIM, ARKADAŞ SİZİN BU ÜLKE İÇİN HİÇMİ PROJENİZ YOK, HÜKÜMETİ ELEŞTİR TABİKİ AMA SENİN ALTERNATİF POLİTİKAN NE ORTADA BİR TERÖR SORUNU VAR NE YAPACAKSINIZ BEN BİLMİYORUM MUHALEFETİN TAVRINI, BAY KEMALE SORUYORLAR DİYOR 4 YIL VERİN BANA TAMAMDA ARKADAŞ SEN ANLAT TERÖRÜ NASIL ÇÖZECEKSİN MESELA , SEN APOYLA GÖRÜŞECEKMİSİN GÖRÜŞMEYECEKMİSİN? MESELA DİYORSUN DEVLET FABRİKALARI HARAÇ MEZAT SATILDI SEN GELİRSEN DAHAMI PAHALI SATACAKSIN, KAPATACAKMISIN DEVLETLEŞTİRECEKMİSİN NET OLMAN LAZIM

29
12
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title