Haberler

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 8-9 Haziran'da yapılacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon sonunda yapılması planlanan başkanlık seçim tarihi belli oldu. Sarı-lacivertlilerin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacak.

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin yapılacağı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihi belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Sayın Üyemiz, Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 30 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde, saat 10.00'da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılacaktır.

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul, 8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

Genel kurula katılma hakkı olan üye tam sayısı 46.410'dur.

Tüzüğümüzün 28. Maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları uyarınca Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Diğer Kurullar için adaylık başvuruları 23 Mayıs 2024, saat 18.00'e dek yapılabilecektir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin tarihi belli oldu

İKİ ADAY VAR

Fenerbahçe'nin başkanlık seçimi için iki aday var. Seçimde mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım yarışacak.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500

Yorumlar (12)

Kagan Toprak:

Ali koc kalmali.

30
159
yanıtYanıtla
FA null:

6 yıl oldu 6 yıl

yanıt27
yanıt7
yaşar kartal:

Galatasaraylılar açık ediyor hemen kendilerini..

yanıt24
yanıt8
Baba Can:

Buyuk Baskan Aziz Yildirim gesin

162
22
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ali koç kazanır para ve güç onda kimse azize vermez oyunu

yanıt9
yanıt71
Celik Hoca:

Aziz şef geliyor aynı eski günlerde ki gibi olcaz

96
14
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

MAYISLAR ASLAN CiMBOMUM Fakat Fenev Secimi SAMPiYONLUK KUTLADIGIMIZ AYNI AYDA MAYIS AYINDA YANE METRiS DAMGALI AZZOYU BASKANLIGA GETiRCEKMiS TABi EN öNEMLiSi SENEYE BESiNCi YILDIZIMIZI GöRECEK

14
52
yanıtYanıtla
gökhan Mermer:

bir Galatasaray'lı olarak bu şekilde rakibi küçülten, aşağılayan ve ona tıpkı bize rezilce dendiği gibi " cincon "diyenlerle aynı seviyede yorumları tasvip etmiyorum.

yanıt34
yanıt3
yaşar kartal:

Hadi oradan.....

yanıt1
yanıt18
gökhan Mermer:

iki başkanın da son 10 yıl performansları felaket durumdayken bir o bir değeri şeklinde geçecekse seçimler nerede kaldı Fenerbahçe'nin büyüklüğü ? yok mu bunlara mecbur değilsiniz diyebilecek bir aday ?

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title