Haberler

Paramparça 20.yeni bölüm fragmanı, Gülseren'e rahat yüzü yok

Güncelleme:

Paramparça 20.yeni bölüm fragmanı. Paramparça dizisi takipçileri 13 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü iple çekiyor. Gülseren ve Cihan ikilisine nefes aldırmayan, ikili arasındaki aşkı paramparça etmek için plan üzerine plan yapan Dilara ve Özkan'ın yeni numarası ne olacak ?

Paramparça dizisi 20.yeni bölüm fragmanı. Star Tv ekranlarında her bölümü soluksuz izlenen Paramparça süper bir bölümü geride bıraktı. Yeni bölümde yaşanan önemli gelişmelerin ardından 20.bölüm fragman videosu sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölüm tanıtım videosu henüz yayınlanmış değil. Sabırsızlıkla beklenen 13 Nisan Pazartesi tarihli Paramparça dizisinin ilk görüntüleri yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinde.

Önceki bölümde neler yaşanmıştı ?

Paramparça önceki bölüme damga vuran olaylar. Ozan en mutlu gününde hem kendi hem yakınlarının başına büyük dert açıyor. Babasının kendisine doğum günü hediyesi olarak aldığı son model spor araba ile trafik kazası geçiren Ozan kaldırıldığı hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir.

Özkan'dan bir türlü boşanamayan, gördüğü şiddet ve baskı nedeniyle intiharın eşiğine gelen Gülseren bu kez Cihan ve avukatı Yıldırım'ın yardımıyla Özkan'dan boşanıyor. Ancak bu Özkan ve Dilara'dan kurtuldukları anlamına gelmiyor. Çünkü Dilara, Gülseren ve Cihan ikilisini rahat bırakmamaya kararlıdır ve elindeki en büyük silah Özkan'dır.

Cihan ve Gülseren'den intikam almak için Özkan'ı şoför olarak işe alan Dilara, Cihan'ın çok sert tepkisiyle karşılaşıyor; Cihan, Gülseren dışında her şeyini kaybetmeyi göze alıyor.

Hazal'ın tehlikeli oyun !

Tüm bunlar olup biterken, Cansu'yu günden güne daha çok kıskanan Hazal da boş durmuyor ve herkesin hayatını tehlikeye atacak bir hamle yapıyor.

PARAMPARÇA 19.BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Star Tv Gündem Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title