Haberler

Panellerle Kapatılan Fenerbahçe Sahiline 7 Tenis Kortu İddiası

KADIKÖY'de vatandaşların dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı.

KADIKÖY'de vatandaşların dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Herhangi bir bilgilendirme notunun bulunmadığı çalışma için Kadıköy Belediyesi'nden bir yetkili, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu alana 7 adet tenis kortu yapılacağı iddiasında bulundu.

PARK KULLANIMA KAPATILACAK Etrafı panellerle çevrelenmeye başlanan yaklaşık 250 ağaç bulunduğunu alanda, vatandaşların yoğun olarak kullandığı park alanı ile bisiklet yolu bulunuyor. Proje nedeniyle sahil Kadıköylülerin kullanımına kapatılacak.

GÖZTEPE'DEKİ KORTLAR TAŞINACAK İDDİASI Fenerbahçe Yoğurtcubaşı sokak paralelinde bulunan yaklaşık 12 bin metrekarelik sahil hattına 7 adet tenis kortu, idari birim ve kafeterya yapılacak. Bu çalışmanın, Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattı kapsamında metro istasyonu yapılacak Göztepe 60.Yıl Parkı'nda bulunan Gülbahçe Spor Tesisleri'nde hizmet veren 7 adet tenis kortunun sahile taşınması nedeniyle yapılacağı iddia edildi.

AYNI BÖLGEDE 9 KORT DAHA VAR

Kortların yapılacağı bölgede Büyük Kulüp'ün 4 adet, Fenerbahçe Orduevi'nin 3 adet, Kadıköy Belediyesi'ne ait Kalamış'ta bulunan 2 adet tenis kortu bulunuyor.

KADIKÖY BELEDİYESİ: BİZE KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞ SORULMADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken, Kadıköy Belediyesi kendilerine konuyla ilgili herhangi bir görüş sorulmadığını ifade etti.

MAÇKA PARKI'NDA DA BİLGİLENDİRME YAPILMAMIŞTI

Maçka Parkı'nın da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından şantiye levhası gibi herhangi bir bilgilendirme yapılmadan panellerle kapatılması, tartışmalara neden olmuş, protestoların ardından çalışmanın Dolmabahçe-Levazım arasındaki karayolu tüneli nedeniyle yapıldığı açıklanmıştı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Maçka Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title