Haberler

Özenerek Başladığı Kick Boksta Şampiyon Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müge Taşdelen'in idmanı,- Antrenör Kenan Karık ile çalışması,- Arkadaşı ile antrenmanı, - Antrenör ile röportaj, - Müge ile röportaj, madalyaları, Özenerek başladığı kick boksta şampiyon oldu- Osmaniye'de komşusunun kızına özenip spora başlayan Müge Taşdelen, kick boksta gençler Türkiye şampiyonluğunu elde etti- Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına davet edilen Taşdelen: "Bugün 'İyi ki bu spora başlamışım' diyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müge Taşdelen'in idmanı,- Antrenör Kenan Karık ile çalışması,- Arkadaşı ile antrenmanı, - Antrenör ile röportaj, - Müge ile röportaj, madalyaları, Özenerek başladığı kick boksta şampiyon oldu- Osmaniye'de komşusunun kızına özenip spora başlayan Müge Taşdelen, kick boksta gençler Türkiye şampiyonluğunu elde etti- Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına davet edilen Taşdelen: "Bugün 'İyi ki bu spora başlamışım' diyorum. Artık hedefim Avrupa şampiyonluğu" ÜMİT KAHRIMAN - Osmaniye'de 8 yıl önce kick boks yapan komşusunun kızına özenip bu spora başlayan Müge Taşdelen, gençlerde Türkiye şampiyonu olurken, Gençler Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına davet edildi.Milli takım antrenörü Kenan Karık yönetiminde çalışmalarını sürdüren 18 yaşındaki Müge Taşdelen, AA muhabirine, 10 yaşındayken kick boks yapan komşunun kızını spor kıyafetiyle gördüğünde çok etkilendiğini ve bunun kendisini teşvik ettiğini söyledi.Konuştuğu arkadaşı sayesinde spora olan ilgisinin arttığını anlatan Taşdelen, "Ben de kick boks yapabileceğime inandım ve babamın desteğini alarak bu spora başladım" dedi.Aradan geçen zaman içinde katıldığı şampiyona ve turnuvalarda çeşitli başarılar elde ettiğini aktaran Müge Taşdelen, "Son yıllarda kendimi iyice geliştirdim. 2012'de Aksaray'da, 2013'te Adıyaman'da, 2014'de Ordu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında üçüncülük elde ettim. Geçen ay da Isparta'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda +70 kiloda gençlerde birinci oldum" diye konuştu.Taşdelen, 23-30 Ağustos tarihlerinde İspanya'nın San Sebastian kentinde yapılacak Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası için milli takım kampına çağrıldığını belirterek, davet nedeniyle çok büyük mutluluk yaşadığını, milli formayı giymek için sabırsızlandığını ifade etti.Bolu'da yapılacak milli takım kampında en iyi şekilde hazırlanacağını vurgulayan Müge Taşdelen, "Bugün 'İyi ki bu spora başlamışım' diyorum. Artık hedefim Avrupa şampiyonluğu. Buna ulaşmak için çalışacağım" şeklinde görüşlerini aktardı. - "Azimli çalışmasıyla zorlukları aştı" Antrenör Kenan Karık da sporcusunun kick boksa başladığında hareketsiz bir yapısı olduğunu, azimli çalışmasının mükafatını 8 yıl sonra Türkiye şampiyonu olarak aldığını kaydetti.Sporcusunun milli takım forması giymesinin gurur verici olduğunu belirten Karık, şöyle konuştu: "Müge'nin başarısından dolayı çok mutluyuz. Buraya geldiğinde kendine güveni yoktu, hareketsizdi. Bu sebeple zor günler yaşadı. Antrenmanlara ilgisi sayesinde bu zorlukları aştı. Sporun kendisine kazandırdığı imkanlar ve çalışma azmiyle Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Arkadaşlarına örnek teşkil edecek bir başarıya ulaştı. Ona güveniyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan başarıyla döneceğine inanıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Taşdelen Türkiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İmamoğlu: İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulaması 16 Mayıs'ta başlıyor

İmamoğlu: İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulaması 16 Mayıs'ta başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title