Haberler

Otomobilin Sürücüsünü Bagaja Kilitleyip, Kadına Tecavüz Ettiler

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde ağaçlık alanda bulunan otomobildeki çiftin yanına giden 2 şüpheli, araç sahibini bagaja kilitleyip, Ş.B. isimli kadına da tecavüz etti.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde otomobilde oturan çiftin yanına giden 2 şüpheli, araç sahibi S.T.'yi bagaja kilitledikten sonra Ş.B. isimli kadına tecavüz etti.

ARAÇ SAHİBİNİ BAGAJA KİLİTLEYİP, KIZ ARKADAŞINI KAÇIRDILAR

Olay, 4 gün önce Darıca İlçesi Balyanos mevkii'ndeki ağaçlık alanda gece yarısı meydana geldi. Otomobilin içindeki çifti gören 2 şüpheli otomobilin yanına gidip çifti zorla araçtan indirdi. Araç sahibini 30 yaşındaki S.T.'yi otomobilinin bagajına kilitleyen 2 şüpheli, daha sonra 41 yaşındaki Ş.B.'yi de beraberinde götürdü. İddiaya göre Ş.B.'ye tecavüz eden şüpheliler, kaçarak izlerini kaybettirdi.

BAGAJA KİLİTLENEN ADAMI POLİSLER KURTARDI

Olayı polise bildirerek kendisine tecavüz eden şahıslardan şikayetçi olan Ş.B., daha sonra erkek arkadaşının da aracın bagajında kilitlendiğini söyleyerek kurtarılması için yardım istedi. Olay yerine giden polis, bagaja kilitlenen S.T.'yi kurtarıp ifadesine başvurdu.

HASTANE MUAYENESİNDE TECAVÜZ BULGULARINA RASTLANDI

Hastaneye sevk edilen Ş.B.'nin ise yapılan muayenesinde tecavüz bulgularına rastlandığı öğrenildi. Polis, S.T.'yi bagaja kilitleyip, Ş.B.'ye tecavüz eden şüphelilerin kimliğini belirleyip yakalamak için araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (123)

KRALX:

KADINLAR AÇIK SAÇIK GİYİNMEYE, ORASINI BURASINI TEŞHİR ETMEYE DEVAM ETTİKÇE BU TÜR OLAYLAR DA NE OLURSA OLSUN DEVAM EDECEKTİR!

40
29
yanıtYanıtla
????????????:

tamam tecavüzcüyü kimse savunamaz ama 30 yaşındaki bir adamın 41 yaşındaki bir bayanla gece yarısı ormanda sizce de garip değil mi bu olaydaki sonuç sürpriz değil

22
37
yanıtYanıtla
AKILLI:

TEPEDEN TIRNAĞA YANLIŞLARLA DOLU BİR OLAY AMA HER NE OLURSA OLSUN TECAVÜZ AFFEDİLEMEZ !

53
0
yanıtYanıtla
cCc*SoLoTüRK*cCcMobil-ANDROID:

İDAM ŞART - İDAM ŞART - İDAM ŞART -

51
1
yanıtYanıtla
Sırrım@m.mm@m.m:

İdam bu ülkenin temel yasası olmalı

yanıt1
yanıt0
SülomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Idam lazim bu ülkede baska olmuyo arkadas

46
4
yanıtYanıtla
Rektal TuşemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

En az sekiz yıl yatarlar. Îki yılda çürürler zaten. Sapıklar elit ailelerdede var. Irklara sataşıp günah almayın. Herkes kendi mahkemesini kurup keyfi yargılama yaparsa haklı hüküm giyer suçlu beraat eder. Kimse darıcayı parselleyemez. Her millet kardeşçe yaşayacak.

44
2
yanıtYanıtla
trabzonlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Her kim olursa olsun tecavüz eden asacaksin

46
0
yanıtYanıtla
3838:

geçen gün hindistanda benzeri bir olayda 1000 kişi tecavüzcüleri linç etmişti . . . keşke o günleri burada da görebilsek

43
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

memleket şerefsizlerle dolu

44
0
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title