Haberler

Otobüste Taciz Videosu Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

İETT otobüsünde ayakta yolculuk ederken arkasında duran temizlik görevlisinin videosunu çekip 'Beni yarım saattir taciz ediyor' diyen Pırıl Polat'a hakaret davası açıldı.

Otobüste tacizine uğradığını iddia ettiği adamın görüntülerini çektiği videoyla sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat'a hakaretten dava açıldı. Görüntüdeki temizlik görevlisinin şikâyeti üzerine açılan davada Polat, (19) 2 yıl 8 ay hapis istemiyle yargılanacak.

GÖRÜNTÜLER OLAY OLMUŞTU

Sosyal medyaya yansıyan taciz iddiası taciz edildiğini öne süren genç kadını sanık durumuna düşürdü. Bir İETT otobüsünde 17 Eylül 2013 günü çekilen videoda, ayakta yolculuk yapan bir kadın, hemen arkasındaki adamı cep telefonuyla görüntüleyerek bu kişi tarafından elle taciz edildiğini savunmuştu. Görüntülerdeki kadın, "Yanımda görmüş olduğunuz adam beni yarım saattir elliyor. Evet bu p... görün. İnşallah ananı da ellemişlerdir" diyordu.

O görüntüler sosyal medya ve haber sitelerine yansıyınca izlenme rekoru kırmıştı. Yapılan incelemenin ardından videoyu çeken kişinin 19 yaşındaki Pırıl Polat olduğu, taciz ettiği önü sürülen kişinin de Selahattin Alkan olduğu ortaya çıkmıştı.

'HAKARET' SUÇUNDAN YARGILANACAK

Görüntülerin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Alkan savcılığa şikâyette bulundu. Yapılan soruşturma kapsamında dava Pırıl Polat'a açıldı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ali Güngör, Polat'ın sövmek suretiyle Alkan'ın onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunduğu kanaatine vararak genç kadının 'hakaret' suçundan yargılanmasını talep etti.

UZLAŞMAYI KABUL ETMEDİ

Hazırlanan iddianamede, suçun uzlaşmaya tabi olduğu ancak şikâyetçi Alkan'ın uzlaşma önerisini kabul etmediği bilgisine de yer verildi. İddianamede, "Toplanan delillere göre şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği anlaşılmakta" denilerek Polat'ın görüntüleri internet ortamında yayımlanması nedeniyle cezasının da 3'te 1 oranında artırılması istendi.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Eylül Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (38)

O R H U N:

Ya gerçekten kızı rahatsız ettiyse !. . Bu tür adamların birgün sizin kızınıza, annenize yada eşinize böyle birşeyi yaptığını tasavvur edebiliyormusunuz. . ? Biz insanız !. . meraya salınmış merkep değiliz önümüze gelen her dişiye sahip olmaya kalkacak. . Empati kurmaya çalışın. .

83
15
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

madem tacize uğradın görüntüde çekmişsin internete koyup fantazimi yapıyorsun çığlığı basıp kapıları açtırmassın polisi ararsın olay bu kadar basit

71
3
yanıtYanıtla
ya bırakın bu ıslerımobilWeb@haberler.com:

kasar kizi kasar

66
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

arkadas boyle kirolari buyuk sehire almayacaksin bunalri doguda koylrinde ineklerle koyunlar atlarla basbasa birakacaksin ulkeyi mahvettiler

8
56
yanıtYanıtla
eraymobilWeb@haberler.com:

Peki kızın haklı olabileceği niye kimsenin aklına gelmez.sizin ananız bacınız kızınız yokmu.iftira atan bayanlar olduğu gibi taciz eden erkeklerde var.tek taraflı bakmamak lazım olaya.

16
45
yanıtYanıtla
dersimli:

kardesimin basina gelseydi o adamin evine gidip yapacagimi cok iyi bilirdim>:-(

3
55
yanıtYanıtla
m.kara02:

buhaber yeni değil arkadaslar kız zaten suçunu itiraf ediyor ve birkaç defa daha yaptığı ortaya çıkıyor kız özür felan diliyor ama adam harekete geçiyor adamı hatta işten bile çıkarıyorlar bilimeden konuşmayınız kızın psikolojik sorunları var. . adam hiçbirşeyden habersiz işine giderken oluyor daha sonradan öğreniyor

49
2
yanıtYanıtla
ceyhanli:

kimse durduk yere boyle sey yapmaz o kiz bence hakli ama akp adaletini untmus neydi 1 kirolara dokunmayacan acilim var 2 bize para yedirene dokunmayacan her seyi yapabilirler 3 ermeni yahudilere dokunmayacan biz secim zamani halkin gazini aliyoruz kinayarak onlari

5
46
yanıtYanıtla
cengiz:

tasrali oldugu belli biraz modern bir bayan görünce sulanmaya basliyor bu öküzler hepsini toplayip göndereceksin marabalarina adami katil eder bunlar

6
38
yanıtYanıtla
helal olsun adama:

hakkını aramış adam tebrikler bağzı marcinal kadınlar eğlence olsun diye karşındakini küçük görme küçük düşürücü duruma düşürme teşebbüsüne girerken kendi düşüyor sevindim bu habere inşallah adam aklanır haklıysa. . .

40
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title