Haberler

Örnek Öğrenciler Ödüllendirildi

Trabzon, Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci örnek davranışlarını ödüllendirme töreni Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde yapıldı.

Trabzon, Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci örnek davranışlarını ödüllendirme töreni Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde yapıldı.

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu'nda bu yıl ikincisi yapılan ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak "Okullarımızda örnek davranışlar gösteren öğrenciler arasından en manidar davranışları sergileyen öğrencilerimizi seçerek ödüllendirmeyi amaçladık. Nezaket, adalet, merhamet, paylaşma gibi milli, manevi ve evrensel değerlerin öğrencilerimiz tarafından benimsenmesi ve davranış haline getirmesini özendirmeye çalışıyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'da "Toplumumuzun barış içinde bir arada yaşamasını sağlayacak olan en temel malzemesi çocuklarımızın bu örnek davranışlarını yürekten kutluyor, dolayısıyla değerler eğitimini çok önemli buluyorum. Bu bağlamda, bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu projeyi bütün kurumlarımızın sahipleneceğinden asla şüphem yoktur" dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da yaptığı konuşmada, topluma yararlı, iyi insan olunması gerektiğine işaret etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri dağıtıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Vakfıkebir Trabzon Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title