Haberler

Öldürülen Mafya Babası 20 Kişilik Ölüm Listesi Hazırlamış

Güncelleme:

Uyuşturucu sevkiyatlarında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle uyuşturucu baronlarının hedefinde olan Ali Ekber Akgün'ün de 20 kişilik ölüm listesi yazdığı ortaya çıktı.

İstanbul'da öldürülen uyuşturucu baronu ve mafya babası Ali Ekber Akgün'ün ile ilgili şok detay ortaya çıktı.

Uyuşturucu sevkiyatları kapsamında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle mafya ile uyuşturucu baronlarının ölüm listesinde bulunan Ali Ekber Akgün'ün de 20 kişilik ölüm listesi yazdığı ve bu listede bulunan bazı kişilerin öldürülmesi için Hollanda mafyası ile bağlantıları bulunan bazı kişilere talimat verdiği ortaya çıktı.

POLİS İKİ KİŞİNİN PEŞİNDE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 24 Aralık Çarşamba günü Sarıyer İstinye'de işlenen Ali Ekber Akgün (40) cinayeti ile ilgili soruşturması devam ediyor. Polis, Bentley marka lüks aracında kurşunlanarak öldürülen "Kimyasal Ali" lakaplı uyuşturucu baronu Akgün'ün infazını gerçekleştiren iki kişinin izini sürüyor.

KRİTİK İSİM...

Eşkalleri, görgü tanıklarının verdiği bilgilere uyan iki kişinin cinayetten bir süre önce İstanbul'a gelerek Sarıyer'de bir otele yerleştiklerini belirleyen polis, ayrıca olayla ilgili 20'ye yakın kişinin de ifadesine başvurdu. Bu isimlerden biri de Hollanda basını tarafından zanlılar arasında gösterilen ve 2007'den beri Akgün'ü tehdit ettiği öne sürülen Atilla Önder...

2.5 SAAT İFADE VERDİ

Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek 2.5 saat ifade veren Atilla Önder, Akgün ile bir husumeti olmadığını, Hollanda mafyası ve polisinin geçmişte yaşanan bazı konulardan dolayı adını öne sürdüklerini söyledi. Önder'in ifadesinde, "Ailemle birlikte Türkiye'de yaşıyorum. Konuyla hiç bir ilgim yok. Akgün ile ortak da değilim. Akgün Hollanda'da büyük paralar kazandı. Hollanda mafyasına girdi. Çok hasmı var" dediği bilgisine ulaşıldı. Atilla Önder'in, Akgün'le aynı gün öldürülen Vedat Şahin'in ağabeyi Sedat Şahin grubu ile de bir husumetinin bulunmadığını söylediği belirtildi.

20 KİŞİLİK ÖLÜM LİSTESİ

"İtirafçı" ve "İhbarcı" olduğu değerlendirilen ve Hollanda'ya gerçekleşen uyuşturucu sevkiyatları kapsamında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle mafya ile uyuşturucu baronlarının ölüm listesinde bulunan Ali Ekber Akgün'ün de 20 kişilik ölüm listesi yazdığı tespit edildi. Akgün'ün son dönemlerde bu listede bulunan bazı kişilerin öldürülmesi için Hollanda mafyası ile bağlantıları bulunan bazı kişilere talimat verdiği ortaya çıktı. Çok sayıda kişi ile arasında husumet bulunan Akgün'ün ayrıca bir gönül meselesinden dolayı uzun süredir eski bir arkadaşıyla kavgalı olduğu, tehditler aldığı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hollanda Sarıyer Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (99)

FAKİR):

bir uyuşturucu bağımlısı olarak cehennemin dibine kadar yolun var diyorum beter ol

73
1
yanıtYanıtla
osman akar...:

Bende mafyayım; nasıl mafyasın diye sorarsanız evime alın teriyle ekmek Götüren mafyayım. . .

50
7
yanıtYanıtla
Mafya:

Allah kurtarsın kardeş, senin niyetlendiğin köleliğe biz hiç cesaret edemedik. Bu çağda alın teri para etmediğine göre fakirsin zaten.

yanıt9
yanıt8
HAYIRLI:

MAFYA''ya evine namusuyla ekmek götürmek kölelik değildir. namussuzlukla evine götürülen milyon dolarlardan daha değerlidir. insan namusuyla kazansın varsın alın teri sizin gözünüzde para etmesin

yanıt7
yanıt1
osman akar:

Allah kuvvet verdikçe geçimimizi sağlıyoruz başkada diyecek lafım yok.

yanıt9
yanıt0
mehmetmobilWeb@haberler.com:

Ben anlamıyorum gariban biri birşey alsa maliye Polis herkez,onu araştırır bu adamlar en lüks araçlar alıyorlar kimse sormuyor nerden buldun diye zehir satıyor gençlerimizin geleceğiyle oynuyorlar anca ölünce anlaşılıyor ne iş yaptıgı allah yerini cehennem yapsın kabrinde yatma inşallah

52
2
yanıtYanıtla
amedli baba:

en büyük delikanlılık evi çoluk çocuğu için mücadele edenidir. ne kendi başını ailesine karşı bükmeyecek nede ailesinin başını dışarıya eğdirmeyecek ben bu kişiye adammm derim iştee. . . .

51
1
yanıtYanıtla
aspirin:

gebersin itler

46
2
yanıtYanıtla
amedli baba:

mafya babası olmayacaksın evlat babası olacaksın. insanlığa yarar evlat yetiştirebildiysen en kral BABA sensin. . . . .

46
0
yanıtYanıtla
cebbo:

gebermis gitmis pislik uyusturucu taciri. hepsi gebersin . bunlar bizim cocuklarimiz zehirliyor. bir tanesi azaldi. iyi olmus

45
0
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title