Haberler

Okulda Tacize Skandal Çözüm!

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir okulda yaşanan taciz olayını ortaya çıkartan öğretmen, okul müdürü tarafından tokatlandı. Mağdur çocuk ise başka okula gönderildi.

İstanbul Esenyurt'ta bir ilköğretim okulunda yaşanan skandal akıllara durgunluk verdi. İki sınıf arkadaşı tarafından tacize uğrayan 10 yaşındaki öğrenci başka okula gönderildi. Taciz yapan çocuklar ise adeta ödüllendirilerek başka sınıflara gönderildi.

MÜDÜR, TACİZİ ORTAYA ÇIKARAN ÖĞRETMENİ TOKATLADI

Skandal bununla bitmedi. Okul müdürü, tacizi ortaya çıkaran öğretmene tokat attı. Tacizi gerçekleştiren öğrencilerin geçtiğimiz yıl da engelli bir çocuğu taciz ettikleri ancak bu olayın da okul müdürü tarafından sümen altı edildiği iddia edildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TACİZİ DOĞRULADI

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü tacizi doğruladı. Dal, 'Olay maalesef doğru. Biz gerekeni yaptık. Okul müdürü görevden alınacak. Çocukların durumuyla rehber öğretmenimiz ilgileniyor.' diye konuştu.

TACİZCİLER OKULDA KALDI

Gelişmelerden ailelerin haberdar edilmesi üzerine olayın örtbas edilmesi yönünde ailelere baskı yapıldığı ileri sürülürken, çocukların afişe olmaması için ailelerin buna razı olduğu, Yusuf Akdaş İlkokulu yetkililerinin de bu yönde karar aldığı öğrenildi. (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Esenyurt Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500

Yorumlar (29)

İDEALİST:

ŞURAYA YAZIYORUM ÇOCUKLARIMI OKULA GÖDERMİYCEM. NE BU YA MİLLET KUZULARINI KURTLARIN ELİNE TESLİM EDİYO RESMEN.

30
4
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

POLİSİ, ÖĞRETMENİ, DOKTORU TAKAN KİM? KİM TAKIYOR. ÖĞRETMEN NE YAPSIN BİR ŞEY DİYEMİYOR DERSE YA DÖVÜLÜYOR, YA BIÇAKLANIYOR, YADA ÖLDÜRÜLÜP ÇÖPE ATILIYOR. POLİS, ASKER, ÖĞRETMEN, DOKTOR, EBE HEMŞİRE KISACA DEVLET MEMURLARININ ELİ KOLU BAĞLI İKİ DERE BİR ARADA KALMIŞLAR. HERKES SEKİS, DOKUS MANYAĞI OLMUŞ, NEVSİNİN ESİRİ OLMUŞ. YÜCE YARATAN SONUMUZU HAYR EYLEYE!DÜNYA ÖYLE KÖTÜLEŞTİ Kİ ZALİM YAPTIĞI İLE KALIYOR. ZAMANE BOZULMUŞ İNSANLAR HAİN!

32
1
yanıtYanıtla
banu- izmir:

sınıf anneleri bu olaylarda etkindir. şöyleki ben bir sınıf annesi gördüm teneffüste bir öğrenci için yanındaki velilere ''çocuğunuzu bununla konuşturtmayın dışlayalım dayanamazlar ailesi alır okuldan , olmadı atılır'' diyordu. çocuğun birini dışlattırmak için velileri gazladı valla billa cafede çaya gittiler hatta. bu evde kalmış eğitimsiz kadınlar okuldan ayrılmayıp normalde iyi kötü arkadaş olabilecek çoluk çocuğun arasına fitne sokup çok iş çeviriyorlar. Öğretmene yetki verilmeli azmış terbiyesiz çocuklara haddini bildirsin bu kadınları da evlerine göndersinler. Ben çalışan anneyim bu kadınlardan rahatsızım

23
3
yanıtYanıtla
OKULDA ERKEK DEĞİL KADIN HADEME ÇALIŞSIN:

REZALET !!! SAPIK ÇOCUKLAR AFİŞE OLMASIN DİYE AİLELER SUSMUŞ, TACİZ EDİLEN BAŞKA OKULA SEPETLENMİŞ, OLAYI ORTAYA ÇIKARAN HOCA MÜDÜR TARAFINDAN TOKATLANMIŞ . OKULDA SADECE ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN MÜDÜR OLMALI. VELİLERİ YOLLAYIN DIŞARI . HADEMELERDE ERKEK OLMASIN ÇOK PİS BAKIŞLI ERKEK HADEMELER GÖRDÜM. HADEMELER KADIN OLMALI. ÖĞRETMENE VER YETKİYİ ! TUVALETLERDE KAMERA SİSTEMİ OLSUN. ÖĞRENCİLER ARASINDA ÇETELEŞMEYE GRUPLAŞMAYA SON VERİLSİN. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI UYUMA !

24
1
yanıtYanıtla
KANUN NAMINA:

Kesinlikle öğretmenlere yetki verilmeli, yoksa olan gerçekten okumak isteyen çocuklara oluyor. Bu memlekette ne zaman kanunlar suçludan çok mağdurun haklarını korursa işte o zaman adam oluruz.

24
1
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

ŞU ANDA YÜCE YARATAN ÖĞRETMENE, POLİSE, ASKERE YARDIM ETSİN. YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. ÖĞRETMEN BU EDEPSİZ ÇOCUKLARA BİR ŞEY DE DİYEMİYOR. DÖVÜYOR YA BIÇAKLIYOR YADA ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATIYOR. POLİS DE ASKER DE AYNEN BÖYLE SUÇLU YA BEY EFENDİ DİYE HİTAP EDİYOR. HIRKIZA HIRKIZ EFENDİ DİYE HİTAP EDİYOR. DÜNYA ÖYLE KÖTÜYE GİDİYOR Kİ NE DOKTOR, NE ÖĞRETMEN NE POLİS NEDE ASKER TAKAN VAR! HERKES SALTABAŞ SALTIKBAŞ OLMUŞ. YÜCE YARATAN SONUMUZU HAYŞU ANDA YÜCE YARATAN ÖĞRETMENE, POLİSE, ASKERE YARDIM ETSİN. YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. ÖĞRETMEN BU EDEPSİZ ÇOCUKLARA BİR ŞEY DE DİYEMİYOR. DÖVÜYOR YA BIÇAKLIYOR YADA ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATIYOR. POLİS DE ASKER DE AYNEN BÖYLE SUÇLU YA BEY EFENDİ DİYE HİTAP EDİYOR. HIRKIZA HIRKIZ EFENDİ DİYE HİTAP EDİYOR. DÜNYA ÖYLE KÖTÜYE GİDİYOR Kİ NE DOKTOR, NE ÖĞRETMEN NE POLİS NEDE ASKER TAKAN VAR! HERKES SALTABAŞ SALTIKBAŞ OLMUŞ. YÜCE YARATAN SONUMUZU HAYR EYLESİN.

19
2
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

YAHU BİZ NASIL İNSAN OLDUK HEP BERABER SEKZ, DOKUZ MANYAĞI KESİLDİK. GEÇENLERDE BİR LİSE ÖĞRENCİSİ KIZ GÖRDÜM ETEĞİ TAM KILOTUNUN HİZASINDAYDI. ŞİMDİ O KIZ OKULA GİDECEK MERDİVENDEN ÇIKACAK VEYA ÖN SIRADA OTURACAK HER YERİ GÖRÜNÜYOR. YAHU BU NE EDEPSİZLİK. YÜCE YARATAN ÖĞRETMENLERİN YAR VE YARDIMCILARIYOLLARI AÇIK BAHTLARI AK OLSUN. ŞİMDİ BURADA KABAHAT KİMDE?ÖĞRETMENLER DE İNSAN! EYYY YETKİLİLER ŞÖYLE TEBDİLİ KIYAFETLERLE OKULLARI BİR GEZİN BAŞINIZI ALIR KAÇARSINIZ. 11-12 YAŞINDAKİ KIZ AŞIK OLMUŞ GÖZLERİ BİR ŞEY GÖRMÜYOR. NEDEN? HEP SANSÜRSÜZCE EVDEKİ TELEVİZYONLAR HEP SEKİZ, DOKUZ İÇERİKLİ DE ONDAN. ÖNCE BU TELEVİZYONLAR EVDEN KOVULMALI! AKŞAMA KADAR O KÖRPE DİMAĞLARA KUR AN DİNLETTİRİLMELİDİR. ÇARE BU BAŞKA ÇARE YOK. TOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL. ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETTE RAM OL YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL!

9
9
yanıtYanıtla
ANNE:

Ben bir anneyim ve buradan bütün anne babalara sesleniyorum. Ne olur çocuklarınızla her akşam bugün okulda ne yaptın diyerek sohbet açın ve mümkün olduğu kadar, çocuğunuzu sorguya çeker gibi değil, sohbet eder gibi konuşun. Eğer böyle bir pislik dönüyorsa mutlaka çocuğunuzun konuşmalarından bunu yakalayacaksınız. Çocuğunuz korktuğu için söylemeyecektir ama sizler sohbet ederek bunu anlayabilirsiniz. Bu tür olayları duydukça çok ama çok korkuyorum. Ne olur çocuklarımıza sahip çıkalım. Bu tür olayları ifşa etmezsek yarın hepimizin çocuklarının başına gelebilir. Allah bizim çocuklarımızı böyle sapıklardan korusun.

17
0
yanıtYanıtla
GARİP:

ulan müdür çoluk öocuğa sahip çıksana şerefsiz

16
0
yanıtYanıtla
biröğretmen Mobil-ANDROID:

tacizciyi savunan müdürü sürmeyeceksin görevden alacaksın yeter kokuşmuş belli

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title