Haberler

Öib 12 İlde Yer Alan 16 Muhtelif Taşınmazı Satış Yöntemiyle Özelleştirecek

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Antalya, Sakarya, Amasya, Ankara, Aydın, Bursa, Elazığ, Nevşehir, Niğde, İstanbul, Samsun ve İzmir illerinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı(ÖİB), Antalya, Sakarya, Amasya, Ankara, Aydın, Bursa, Elazığ, Nevşehir, Niğde, İstanbul, Samsun ve İzmir illerinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. İhale 22 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Alan Mahallesi ile Yüksekalan Mahallesinde, Sakarya'nın Ferizli ilçesi Sinanoğlu Mahallesinde, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi Hacıyahya Mahallesinde, Ankara'nın Çankaya ilçesi Ayrancı Mahallesinde, Aydın'ın Merkez ilçesinde, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş köyünde, Elazığ'ın Merkez ilçesi Şahinkaya Köyünde, Nevşehir'in Merkez ilçesi Kaymaklı köyü ile Mıntıka Mahallesinde, Niğde'nin Merkez ilçesi Sarıköprü Mahallesinde, İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesinde, Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi ile Bafra ilçesi Hacı Nabi Mahallesinde, İzmir'in Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesinde yer alan 16 muhtelif taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirilecek. Taşınmazlar için geçici teminat bedeli 600 TL ile 2 milyon TL arasında değişecek. İhale şartname bedeli 50 TL ile 2 bin TL arasında olacak.

-İHALELER 22 NİSANDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK-

İhaleler 22 Nisan 2014 tarihinde pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilecekler. İhaleye katılmak isteyenlerin gayrimenkuller için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması şartıyla ve tekliflerin Kurtuluş Ankara adresine son teklif verme günü saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi zorunlu olacak.

Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi bedelleri, İdarenin belirlediği hesaplarından birine yatırılacak. Dekontta; katılımcıların (Ortak Girişim Grubu olması halinde Ortak Girişim Grubunun adına veya üyelerinden birinin adına olması gerekir) ismi ile hangi ihaleye ilişkin doküman alınacağı belirtilecek. Tanıtım dokümanı ve İhale Şartnamesi karşılığı olarak alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmeyecek. İdare, ihaleleri yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta ve teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek tarihe kadar uzatmakta serbest olacak. Özelleştirme işlemleri; KDV ile her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sakarya Antalya Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title