Haberler

Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 9 Yaralı

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde otomobille karşıdan gelen öğrenci servis minibüsü çarpıştı.

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde otomobille karşıdan gelen öğrenci servis minibüsü çarpıştı. Ortadan ikiye bölünen otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 7'si öğrenci 9 kişi yaralandı. Kaza anı, yakındaki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kuşadası İlçesi'nden Aydın'ın merkez ilçesindeki bir koleje öğrenci taşıyan Hasan Bezirkan yönetimindeki 09 P 3581 plakalı servis minibüsü, bugün saat 07.30 sıralarında Aydın- İzmir Karayolu Ortaklar Mahallesi girişinde, karşıdan gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen Muammer Süslü (53) yönetimindeki 09 TD 196 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil ortadan ikiye bölünerek, yaklaşık 100 metre sürüklendi. Otomobilden, ayakkabı, yiyecek, içecek ve inşaat malzemeleri etrafa saçıldı.

Yakındaki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü 4 çocuk babası Muammer Süslü kaldırıldığı Germencik Devlet Hastanesi'nde ölürken, yanındaki arkadaşı 5 çocuk babası Ömer Sarı (34) ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan Cafer Gülmez, servis şoförü Hasan Bezirkan ve 7 öğrenci de yaralandı. Yaralılar, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralı öğrencilerden 5'i ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kazada yaşamını yitiren Sarı ve Süslü'nün sıva ustası oldukları, arkadaşları Cafer Gülmez'i de alarak Kuşadası'ndaki bir inşata çalışmaya gittikleri öğrenildi. Kendisi de sıva ustası olan Emrullah Sarı, bugün yalnız işe gönderdiği oğlunun ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Öğrencilerin velileri de telaşla hastaneye gelerek çocuklarının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Polis, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasındaki kayıtlarını incelemeye alırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germencik Ömer Sarı Kuşadası Aydın Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title