Haberler

National Amusements Sony Dijital Sinema'yı Tercih Etti

Güncelleme:

Sony Dijital Sinema 4K, National Amusements'ın yeni XPlus birinci sınıf ekranlarında yeni SRX-R515DS 4K Projeksiyon Çözümü'nü kuracağını duyurdu.

Sony, National Amusements ile imzaladığı 5 yıllık Yönetim Hizmetleri sözleşmesi kapsamında, lider sinema operatörünün birinci sınıf büyük formatlı ekranları için iki adet SRX-R515DS 4K Projeksiyon Çözümü sağlıyor.

SRX-R515DS, birinci sınıf büyük formatlı (Premium Large Format - PLF) ekranlar için sektördeki en iyi 4K görüntü kalitesini ve en düşük toplam sahip olma maliyetlerini sunuyor.

İki sistemden ilki, National Amusements'ın İngiltere'nin güneyinde bulunan Showcase Cinema de Lux Reading sinemasındaki yakın zaman önce yenilenen birinci sınıf XPlus salonuna kuruluyor. 18 m ekrandaki büyük, parlak 4K görüntüleri etkileyici, üç boyutlu bir ses alanı oluşturan Dolby® Atmos sistemi tamamlıyor.

National Amusements'ın SRX-R515DS alımıyla birlikte Sony, ilk kez ABD merkezli bir operatörle Yönetim Hizmetleri sözleşmesi imzalamış oldu. 5 yıllık finansman süresi boyunca National Amusements'a projeksiyon sisteminin yanı sıra kurulum, teknik destek, sistem güncellemeleri, yedek parçalar ve geleneksel xenon kaynaklara göre kullanımı daha kolay, daha uzun ömürlü ve toplam sahip olma maliyeti çok daha az olan Sony'nin enerji tasarruflu HPM lambaları sunulacak.

Uzun süredir Sony müşterisi olan National Amusements, Birleşik Krallık'taki 252 Showcase ve Showcase Cinema de Lux sinemaya kurulan Sony Dijital Sinema 4K projeksiyon sistemlerini standartlaştırmıştı.

National Amusements ABD ve Uluslararası Operasyonlar Başkan Yardımcısı Duncan Short, "Müşterilerimize sunduğumuz eğlence seçenekleri yelpazesi her geçen gün genişliyor. Çoğu tüketicinin 4K görüntü kaliteli TV'ler ve tabletler kullandığı bir dünyada daha büyük, daha iyi ve daha parlak olan harika bir eğlence deneyimi sunmak çok önemli hale geldi. Sony'nin 4K PLF projektöründen güç alan Reading'deki XPlus ekranımız, eşi benzeri olmayan, etkileyici bir sinema deneyimi sunacak." diyor.

Sony Dijital Sinema Avrupa ve Amerika 4K Çözümleri Başkan Yardımcısı David McIntosh ise, "Sony'nin Yönetim Hizmetleri sözleşmesini tercih eden ileri görüşlü operatörlerin sayısı artıyor. Bu sözleşme, işletim maliyetleri temelinde en son projeksiyon teknolojisine erişmek için mükemmel bir yol. Yeni SRX-R515DS 4K sistemimiz, mümkün olan en iyi görüntü kalitesini en büyük ekranlara getiriyor. Sektörün VPF sözleşmeleri sona ererken, Sony'nin Yönetim Hizmetleri Planı her sinema için daha az sermayeyle parlak bir gelecek vaat ediyor." diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Sony Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title